[color=#FF0000]Kısayol Ustası v1[/color]
-Kısayol Ustası v1 Resimli Rehber-
[color=#000099]Programa Tıkladığımız Zaman Karşımıza Aşağıdaki Ekran Çıkacaktır.[/color]
Kullanıcı adını ve şifreyi unutmayacağımız bir şekilde seçiyoruz(ÖNEMLİ).
-Çünkü artık bu kullanıcı adı ve şifreyle programa giriş yapacaksınız artık her bilgisayarda bu kullanıcı adınız ile linklerinize ve notlarına ulaşacaksınız
-BENİ HATIRLA : Bu seçeneği işaretlerseniz artık program girişte kullanıcı adı ve şifre sormadan direk programa giriş yapacak.(TAVSİYE EDİLİR)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Giriş Yaptıktan sonra Program otomatik kendini sime durumuna atar.
-------------------------------------------------------------------------------
Programın Simgesine Sağ Tıklayalım.
1-) KAPAT ; Programı Kapatır.
2-)GÖSTER ; Programı Gösterir.
3-)YARDIM ; Kısayol tuşları açıklama
4-)EKRAN ALINTISI ARACI ; Windows Ekran Alıntısı aracını çalıştırır.
5-)HESAP MAKİNESİ ; Windows Hesap Makinesini Açar.
6-)PAİNT ; Windows Paint Programını Açar.
7-)Sanal Klavye ; Windows Ekran Klavyesini Çalıştırır.
8-)RESİM/GİF UPLOAD ; Bilgisayarınızda seçtiğiniz resimi imgura upload etmenizi sağlar.
10-)AYARLAR
-Başlangıçta Çalıştırma Etkin-Kapalı; Programın her PC açılışında çalışmasını istiyorsan.(Beni Hatırla Aktif olmalıdır aksi takdirde başlangıca eklenemez)(TAVSİYE EDİLİR)
-Beni Hatırla Aktif-Kapalı; Kullanıcı adınız ve şifreniz girişte sorulmaz direk programa geçer.Başlangıçta çalışmasını istiyorsanız aktif olmalıdır.
-Upload Açık-Kapalı ; Eğer Resimlerin İmgura Upload Edilmesini İstiyorsanız.Kapalı ; Sadece resimleri pcde tutar upload etmez.
RESİM KLASÖRÜ SEÇ - Masaüstü resimleriniz bu klasöre kayıtedilecektir.
--
DNS ADRESİNİ DEĞİŞTİR.
---
Resim/Gif Bulutum İle 8 adet resim saklayabilirsiniz,gifleride oynatır.
(Yeni)PC KAPATICI
(Yeni)Yapışkan Not
(Yeni)Alarmlar
(Yeni) Resim Dosyasını Sağ tık ile upload etme
Upload edildiğinde mesaj kutusu gözükür ve linki kopyalar.
EKRAN GÖRÜNTÜSÜ VE KISAYOL AÇIKLAMALARI
[color=#FF0000]CTRL + NUMPAD1(Klavyenin sağ numaralarının bulunduğu bölüm) = Seçtiğiniz yazıyı 1.Nota kopyalar[/color]
[color=#FF0000]CTRL + 1(Klavye üstündeki numaralardan) = 1.Notu Yapıştırır.[/color]
[color=#FF0000]CTRL + NUMPAD2(Klavyenin sağ numaralarının bulunduğu bölüm) = Seçtiğiniz yazıyı 2.Nota kopyalar[/color]
[color=#FF0000]CTRL + 2(Klavye üstündeki numaralardan) = 2.Notu Yapıştırır.[/color]
Bu böyle 5e kadar gider kopyaladığınız notları programı açarak bakabilirsiniz
CTRL + G = Programı gösterir,küçültür.
CTRL + E = Ekran Alıntısı Aracını Çalıştırır.
CTRL + H = Hesap Makinesini Açar.
CTRL + P = Painti Açar.
CTRL + K = Sanal Klavyeyi Açar.
CTRL + A = Alarmları Açar.
CTRL + C = PC Kapatıcıyı Açar.
----------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[color=#FF0000]PrintScreen + Numpad1,Numpad2,Numpad3 = Masaüstü Resmini Seçtiğiniz Resim Klasörüne Kaydeder.[/color]
[color=#FF0000]PrintScreen + 1,2,3 = Kayıt ettiğiniz resimleri upload eder ve Linkleri Yapıştırır.Click diye ince bir ses bildirimdir linki yapıştırabileceğini belirtir.[/color]
[color=#FF0000]PrintScreen + Numpad4 = Bi nevi ekran alıntısı aracı işlevi görür. [/color]
[color=#FF0000]PrintScreen + 4 = Numpad4 kesilmiş resmin linkini yapıştırır.[/color]
[color=#FF0000]PrintScreen + 5 = Sağ Tık Menüde Resim/Gif Upload ettiyseniz linki yapıştırır[/color]
Sistem Gereksinimleri ;
Windows 7 & 8 & 8.1
Netframework 4.5 veya üstü.
Winrar(Portable Sürüm Olduğu için)
Biraz karışık anlattım[8D]
Lütfen Yaşadığınız problemler,istekleri,şikayetlerini bildirin ki yeni sürümde düzeltebiliyim.
İndirme Linki ; [link]https://www.dropbox.com/s/rwgu9j9s46h2fqv/K%C4%B1sayol%20ustas%C4%B1.exe[/link]
(Winrar ile Portable Yapılmıştır.)