-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam ben anlamsız buldum :) Beni yanlış anlamayın ama daha okunaklı ve akılda kalıcı, dile hoş gelen bir alan adı almış olsaydınız keşke :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
EVDEN EVE NAKLİYAT
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Beni Bu Kadar küçük Düşüreceğinizi Bilseydim Hayatta Birşey Paylaşmazdım Burada :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Burada Kimseyi küçümsemiyoruz. Kimse Kimseyi küçümseyemez zaten sadece eleştirebilir. Bizde eleştirdik Bu konu içerisinde geçen hakaret, Küfür, Argo yanıltıcı cümleler var mı ? Hayır yok Bu yüzden hocam yanlış anlamayın öğrenmenin ayıbı yoktur. Ben ilk yorumumu içimden geldiğince yorumladım. Alan adın çok karışık biraz olaya farklılık katmak ve esprili yaklaşmak istedim Alıncağınızı bilmiyordum Eğer kırıcı olmuş isem Kendi adıma özürdilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
EVDEN EVE NAKLİYAT
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
estahfurullah bilirimki öğrenmek ayıp değil ama herkesin bu şekil birden üzerime gelmesi üzdü beni ikincisi ben evden eve nakliyat işi yapıyorum hocam bunun için anahtar kelimemde bu ondan alan adımda anahtar kelimemi geçirdim herkes böyle yapıyor
Ek Olarak: Arkadaşlar Burada Bana Mesaj Atan Tüm Ağabeylerim Ve Ablalarımın Önünde Saygı İle Eğiliyorum.
Evet Ben Milattan Önce Kalmayım hiç paylaşım yapmadım sadece okudum okudum ve okumaya devam edeceğim ben ortaokul mevzunu bir insanım web sitem belki işe yaramaz ama ben bir uğraş ile belirli anahtar kelime sıralamaya soktum
benim anahtar kelimem evden eve nakliyat bu anahtar kelimenin alan adında geçmesi herkes bilirki faydası var zararı yok he siz okuyamadınız onu bilemem herkes işinde uzmandır sizin gibi seo dan ve ya web tasarımdan tabiki anlamam ama bu kadar da gelinmezki bir insanın üstüne :)