lostyazilim
tr.link

Adım Taner Yeniyim :)

36 Mesajlar 4.988 Okunma
lstbozum
tr.link

tanerava tanerava İlle Edep, İlle Edep Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek EVDEN EVE NAKLİYAT
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 108 / 107
  • Ticaret 56, (%100)

mp3indirdinle adlı üyeden alıntı

Neyin kafası bu? bende istiyorum

Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Hocam 28 Yıllık Yaşam boyunca okuma zorluğu çekmiyor iken şuan Alan adınız beni sanırım 6 7 defa okutmaya zorladı. Yine anlamış değilim beni yanlış anlamayın Alan adınız karışık olabilir ama yapmış yada yapacağınız olan çalışmalar bunu belirler. Bu konuda Wmaracı Forum üyeleri ve geliştirilmiş araçları ile sizlere yardımcı olacağına inanıyorum. Tekrardan Hoş geldiniz Aramıza.

zor olmasa gerek alan adım gayet normal değilmi ngt ava evden eve nakliyat diye geçiyor

wmaraci
reklam

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)

tanerava adlı üyeden alıntı

zor olmasa gerek alan adım gayet normal değilmi ngt ava evden eve nakliyat diye geçiyor

Hocam ben anlamsız buldum :) Beni yanlış anlamayın ama daha okunaklı ve akılda kalıcı, dile hoş gelen bir alan adı almış olsaydınız keşke :)

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

• Üyelik 26.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 108 / 107
  • Ticaret 56, (%100)
Beni Bu Kadar küçük Düşüreceğinizi Bilseydim Hayatta Birşey Paylaşmazdım Burada :(

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)

tanerava adlı üyeden alıntı

Beni Bu Kadar küçük Düşüreceğinizi Bilseydim Hayatta Birşey Paylaşmazdım Burada :(

Burada Kimseyi küçümsemiyoruz. Kimse Kimseyi küçümseyemez zaten sadece eleştirebilir. Bizde eleştirdik Bu konu içerisinde geçen hakaret, Küfür, Argo yanıltıcı cümleler var mı ? Hayır yok Bu yüzden hocam yanlış anlamayın öğrenmenin ayıbı yoktur. Ben ilk yorumumu içimden geldiğince yorumladım. Alan adın çok karışık biraz olaya farklılık katmak ve esprili yaklaşmak istedim Alıncağınızı bilmiyordum Eğer kırıcı olmuş isem Kendi adıma özürdilerim.
tanerava

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 108 / 107
  • Ticaret 56, (%100)
estahfurullah bilirimki öğrenmek ayıp değil ama herkesin bu şekil birden üzerime gelmesi üzdü beni ikincisi ben evden eve nakliyat işi yapıyorum hocam bunun için anahtar kelimemde bu ondan alan adımda anahtar kelimemi geçirdim herkes böyle yapıyor

Ek Olarak: Arkadaşlar Burada Bana Mesaj Atan Tüm Ağabeylerim Ve Ablalarımın Önünde Saygı İle Eğiliyorum.
Evet Ben Milattan Önce Kalmayım hiç paylaşım yapmadım sadece okudum okudum ve okumaya devam edeceğim ben ortaokul mevzunu bir insanım web sitem belki işe yaramaz ama ben bir uğraş ile belirli anahtar kelime sıralamaya soktum
benim anahtar kelimem evden eve nakliyat bu anahtar kelimenin alan adında geçmesi herkes bilirki faydası var zararı yok he siz okuyamadınız onu bilemem herkes işinde uzmandır sizin gibi seo dan ve ya web tasarımdan tabiki anlamam ama bu kadar da gelinmezki bir insanın üstüne :)

webinyeri webinyeri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 17 / 23
  • Ticaret 3, (%100)
aleyküm selam hoşgeldin.
tanerava

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al