Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beridir çalışmalarını yürüttüğüm web sitemi sizlere tanıtmak istiyorum.Yaklaşık 4 aydır uğraşıyorum öğrenci olduğum için zaman bulamıyorum siteyi geliştirmeye.Tamamen android üzerine makaleler yazdığım web sitemde android cihazlarını "root etme,orjinal ve stock rom kurma, en iyi uygulama ve oyunlar,teknoloji v.b birçok kategoride makalelere ulaşabilirsiniz. Web sitemde şüphesiz en önem verdiğim kısım kullanıcıyı yormadan karmaşık işlemler yaptırmadan tamamen basit bir şekilde yapılacakları anlatmak.Sizde inceledikten sonra eminim benimle hemfikir olacaksınız.

Kendimi geliştirip daha iyi olmak için sürekli kitap okudum ve okuduklarım sayesinde iyi bir dille makaleleri anlatmaya çalıştım.Burada asıl amacım bir kullanıcının sıkılmadan makaleleri okuması için esprili bir dille anlatma yolunu tercih ettim.Web sitemde rom kurma ile ilgili yazılara baktığınız zaman anlatılanlar 10 adımı geçmiyor genelde.....Sitede indirilecek dosyaları şu an için başka linklerle yayınlıyorum.Öğrenci olduğum için disk kapasitesi yüksek bir hosting alamadım maalesef işler yoluna girerse sitedeki bütün dosyaları kendi sunucularımızda barındırmayı planlıyorum.
Sitemin adını seçerken çok titiz davrandım,isim arayışı yaklaşık bir ay sürdü diyebilirim.Bir web sitesini nasıl geliştirebilirim sorusuna cevap bulabilmek için internette yüzlerce makale okudum , "http://www.androidmakale.com" kelimesi her zaman hoşuma gitmiştir bu yüzden bende web sitenin adını http://www.androidmakale.com kelimesi ile birleştirerek "http://www.androidmakale.com" olarak seçtim. Bu ismi arkadaşlarıma önerdiğim zaman hiçbiri beğenmedi nedense gerçi insanoğlu işte en iyisini önersende beğenmez zaten. Arkadaşlar öyle söyleyince içimden birkaç milyon defa onlara "lanet olası federaller" dedim umarım gücenmezler:) Bu arada "Lanet olası federaller". Cümlesinden çok hoşlanırım web sitemin başlığında görebilirsiniz.

Yazımızın sonuna geliyorken öğrenci olmama rağmen hep içimde birşeyleri başarma hissi vardır.Neden büyük projeleri ben ve bu yazıyı okuyanlar başarmıyor hiç düşündünüz mü?Birşeyler başarmak için mühendis yada üniversite okumaya gerek yoktur. Ben bugün ilk adım olarak bu siteyi kurdum ileride daha iyi projelerim olacaktır.Size de tavsiyem bir an önce biryerden başlayın....
Son olarak Siz değerli okuyuculardan sitemi değerlendirmenizi ve ne yönde geliştirmeler yapmam gerektiği ,hangi temayı kullanmam gerektiği üzerine yorum yapmanızı isterim.Her yorumunuzu dikkate alıp o yönde çalışmalar yapacağım için her yorumunuz altın değerindedir.Şimdiden Teşekkürler Herkese....

Abdulkadir Turan
http://www.androidmakale.com Admini
androidmakale@gmail.com