-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
arkadaşlar bi site açtım içeriği önemli haberler, manşetler, galeriler, capslar, karikatürler vs.. 50 kopya ile karışık içerik girdim. adsense ekledim iki gündür yayınlanıyor fakat siteme ziyaretçi gelmiyor millet yazıyor bazen okuyorum 3 günlük site şukadar kişi giriyor bir haftalık site şukadar giriyor bukadar giriyor diye bunu nasıl başarıyorlar ? bundan sonra ne yapmalıyım reklam mı vermem gerek yada facebook twitter gibi yerlerdemi paylaşım yapmalıyım onuda yapmak istemiyorum içeriğim az giren insanlar çabuk sıkılabilir önerilerinizi bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
birincisi kopya içerikle kaybetmişin bu bir ikincisi 3 günlük site 5 özgün makale yayınlar sen 100 kopya karışık yayınlarsın senden daha iyi ziyaretçi çeker..!
Neden diceksin.. Google kesinlikle diyorki kardeşim siteni açarsan onun bunun hakkını gasp edersen sana ne ziyaretçi yollarım nede siteniz googlede ön sayfalara taşırım.. Katı ve kesin karardırı bu googlenin...
Ne yapabilirim dersen kopyalarını çıkar günde 1 özgün yazı gir 100 kopya içerige bedeldir.. Kopyalarını kaldırmadıktan sonra sitene ne ziyaretçi gelir nede adsenseden para kazanabilirsin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
aslında oluyor ama azda olsa bir çözümü mevcut internetten buldugun resimlerin uzantılarını degiştir ve boyutlarıylada biraz oyna mesala.... diyelimki internet.jpg resmini aldın diyelim bunu 123internet.jpg olarak kaydet ikincisi boyut olayı mesala aldıgın resim 300/250 sen bunu paint programıyla yada herhangi bir resim boyutlandırıcı programıyla 320/245 yap al sana %80 orjjinal resim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
başka arkadaşlardan da öneriler bekliyorum teşekkürler
wild
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal imleme yapmaktan kaçındığını söylemişin ama bence artık başlamalısın özgün içerik girmeye başladıktan sonra. Sosyal imlemenin faydalarını görüceksin düşüncende haklısın ama bi ziyaretçi akışıda sağlamk zorundasın bunuda unutma. Hile hurdaya kaçma organik ziyaretçi falan yollama alexia düşürmek için uğraşma sen doğru ol google hakkını vericektir sana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende blog açtım 3 gün oldu yazıları özgün giriyorum hiti şuan 150 200 :)
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net