Öncelikle arkadaşlar müzik tarzı. Herzaman sevdiğin tarz müzikler dinleyin. Ben Arabesk,Hiphop,Rap,Arabesk Rap tercih ediyorum genelde. Rap ise Türkçe olarak tercihimdir. Eminem felan benim için hikaye anlayacağınız ister almanya ister dünyaca ünlü olsun :) Ben ne zaman şarkı dinlesem yazacağım konu ile ilgili ilgi çekici başlıkları şarkının içinden bulurum. Misal Bunlar benim şarkıdan bulduğum Birkaç başlık
- Zirvede Bloghocam [ Hiphop şarkıdan ]
- Nedense Yazınca Rahatlıyorum [ Bir şarkıdan aklıma geldi birden hatırlayamıyorum ]
Gördüğünüz gibi kendimce genelde kişisel türü başlıklar aklıma geliyor. Ama tabi biraz daha aklımızı çalıştırırsak daha genel başlıklarda bulunabilir.
NOT; Reklam olmasın diye Linkleri Sildim! :)
Müzik Türü
Yazıya başlarkan'de belirmiştim, Sevdiğiniz iliginzi çeken müzikler dinleyin. Bu sizin potensielinizi yükseltecektir daha hızlı daha anlamlı daha ilgi çekici yazılar aklınıza gelir bundan emin olabilirsiniz. Sadece 1 hafta dinleyin farkı görürsünüz.
Yabancımı ahaha :)
Arkadaşlar evet yabancı müzikler ingilizce öğrenmek için çok iyi fakat sizin ingilizceniz çok iyi değil ise adamın ne dediğini anlamıyor iseniz o zaman ingilizce dinlemenin ne anlamı var ki? Anlamını bilmiyorunuz o müzikten doğru düzgün yazı veya başlığı nasıl çıkaracaksınız. Benim önerim Türkçe müziklerdir. Bu size kalmış tabiki ben yaparım diyorsanız dinleyin :)
Biraz konudan saptık ama olsun :) konuyla ilgili bilgiler verdim umarım işinize yarar :)
KAYNAĞA GİTMEK İÇİN TIKLA