lostyazilim

Haber Siteleri Hakkında

18 Mesajlar 2.283 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tahaa tahaa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 457
  • Beğeniler 40 / 53
  • Ticaret 11, (%91)

Vjolenza adlı üyeden alıntı

Cevabınız için çok teşekkürler, aylık abonelik ücretleri hakkında bilginiz var mı acaba bir il için?

Cevabınız için çok teşekkürler, nasıl bir iletişim yolu kurmalıyım sizce veya haberleri alabileceğim kişiyi nasıl bulabilirim?

Basın birimiyle ara konuş :) göndersinler bana ilçelerden haber gelmiyordu muhabirler yoktu onlarıda aradım konuştum önemli linklere sitemizi koydular sitemiz şuanda çankırıda 3. :) 1.yıl 3 ay da
Vjolenza

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Vjolenza Vjolenza Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 708
  • Beğeniler 77 / 101
  • Ticaret 16, (%100)

emre29 adlı üyeden alıntı

ben de yerel haber sitesi var tasarım saglam hosting gerekli ben şimdilik yazar ve belediyeden çekiyorum haber çözüm masaları oluyor web sitelerinde mail at 1 hafta içinde geri dönerler.

Ek Olarak:

paran yoksa hiç bulaşma derim ben tasarım hostinge 250 tl bayıldım

Elimde hazır olarak 300 TL civarı bir bütçe var zaten bunu artırabilirim fakat tereddütlerim var, batmak istemiyorum.

Ek Olarak:

baran1905 adlı üyeden alıntı

Ben şunu için demiştim DHA, CHA ve İHA kampanyaları var 1 yıllık host,yazılım,alan adı ve haber abonelikleri

http://abone.iha.com.tr/port/AnahtarTeslimWebSitesi.html

http://www.tebilisim.com/kampanya/dha

http://www.tebilisim.com/kampanya/

Açıkçası paket olarak istemiyorum hocam, çünkü çok fahiş fiyatlar isteniyor bence çok gereksiz dolayısıyla sadece haberleri almak istiyorum.

emre29 emre29 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek işçi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 38 / 27
  • Ticaret 2, (%100)

Elimde hazır olarak 300 TL civarı bir bütçe var zaten bunu artırabilirim fakat tereddütlerim var, batmak istemiyorum.

ben batmayı göze alarak çıktım bu yola 10 gün oldu açalı 20-70 hiti arası oluyor. eğer olurda kurarsan kazanç düşünme ilk 6 ay sonra gelir yavaş yavaş birde gelirin %50 sini adwords veya link vs alırsan katlana katlana büyürsün ben öyle yapacam 1-2 hafta sonra 50-60 tl değerinde adwords kullancam benim yazarlarımda var çevremden olumlu destek aldım yardım ediyorlar çevrende yazar olabilecek varmı varsa aç derim.
Vjolenza

kişi bu mesajı beğendi.

www.gunceltarifler.com

• Üyelik 26.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 708
  • Beğeniler 77 / 101
  • Ticaret 16, (%100)

ben batmayı göze alarak çıktım bu yola 10 gün oldu açalı 20-70 hiti arası oluyor. eğer olurda kurarsan kazanç düşünme ilk 6 ay sonra gelir yavaş yavaş birde gelirin %50 sini adwords veya link vs alırsan katlana katlana büyürsün ben öyle yapacam 1-2 hafta sonra 50-60 tl değerinde adwords kullancam benim yazarlarımda var çevremden olumlu destek aldım yardım ediyorlar çevrende yazar olabilecek varmı varsa aç derim.

Maalesef çevremde yazarlık potansiyeli olan kimse yok bir haber sitesi yönetmeyi çok istiyorum üniversite okurken ama ihtimaller gözümü korkutuyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek işçi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 38 / 27
  • Ticaret 2, (%100)

Maalesef çevremde yazarlık potansiyeli olan kimse yok bir haber sitesi yönetmeyi çok istiyorum üniversite okurken ama ihtimaller gözümü korkutuyor.

yönetmeden önce bu işe bir websitede veya gazete yazarlıkla(köşe yazısı) başlayıp gidişatınıza göre başlayın derim hukuki işleri vs. var ben muhasebeciyim yakında bireysel şirket kurcam reklam verenlere fatura kesmek gerekir devletin vergisini unutmamak gerekir. (kdv) dublex ofis yaptırıyorum ilerleyen zamanda gazete veya dergi basma kademesine geçebilirim veya 3-4 aya bu işte hiçbir ilerleme sarf edemeden kapatırım.
Vjolenza

kişi bu mesajı beğendi.

www.gunceltarifler.com

• Üyelik 26.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 708
  • Beğeniler 77 / 101
  • Ticaret 16, (%100)

yönetmeden önce bu işe bir websitede veya gazete yazarlıkla(köşe yazısı) başlayıp gidişatınıza göre başlayın derim hukuki işleri vs. var ben muhasebeciyim yakında bireysel şirket kurcam reklam verenlere fatura kesmek gerekir devletin vergisini unutmamak gerekir. (kdv) dublex ofis yaptırıyorum ilerleyen zamanda gazete veya dergi basma kademesine geçebilirim veya 3-4 aya bu işte hiçbir ilerleme sarf edemeden kapatırım.

Planlarınız gayet güzel hocam inşallah gerçekleştirebilirsiniz. Ajanslara mail gönderdim fiyatlar hakkında bakalım gelecek e-maillere göre karar vereceğim.

• Üyelik 23.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek işçi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 38 / 27
  • Ticaret 2, (%100)

Planlarınız gayet güzel hocam inşallah gerçekleştirebilirsiniz. Ajanslara mail gönderdim fiyatlar hakkında bakalım gelecek e-maillere göre karar vereceğim.

sana bir tüyo vereyim ajanslara mail atıyorsun ya onlar sana en yüksek fiyatları veriyorlar her ilde ajansların ofisleri vardır git ofise pazarlık yap sadece il haberlerini 500-750 tl alabilirsin yıllık ben şuanlık günde 10-15 içerik girmemek için almıyorum yeni site sonuçta index hızı yavaş, ama artıyor hızı gözlemlerime göre

www.gunceltarifler.com

• Üyelik 26.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 708
  • Beğeniler 77 / 101
  • Ticaret 16, (%100)

sana bir tüyo vereyim ajanslara mail atıyorsun ya onlar sana en yüksek fiyatları veriyorlar her ilde ajansların ofisleri vardır git ofise pazarlık yap sadece il haberlerini 500-750 tl alabilirsin yıllık ben şuanlık günde 10-15 içerik girmemek için almıyorum yeni site sonuçta index hızı yavaş, ama artıyor hızı gözlemlerime göre

Balıkesir de ofisleri var mıdır acaba bir bakayım hocam :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al