uzman13
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
diyelim ki ben sitemin sonunda x diye bir blog açtım ve o blog'un adsense hesabı farklı sorun çıkar mı? birde şöyle daha açıklayıcı anlatim
1.siteadi.com
2.siteadi.com/x
1. ve 2. yani aynı domain olan sitelere 1.ye ayrı google adsense reklamı kattım 2.ye başkasının hesabından adsense reklamı kattım sorun olur mu? ve ya 2. hesap banlandı 1. hesapta banlanır mı? 2 adsense hesabı aynı domain 2 aynı veritabanı... 2 side word pres
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kardeşim adamlar zaten farklı hesaptan koyuyorlar tek hesaptan 4. reklamı bi gösterir ikinciye göstermez hadi 4. kabul desen 5. çıkmıyor. Beyaz ekran almaları gerekiyor normalde. Onlarda farklı hesaplardan koyuyor. Pub-ID değişikse her türlü gideri var kurallara uy yeterki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Daha önce adsense başvurulan site/domain üzerinden 2. bir hesap alımı için müracaat edemezsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sadece idari faturalandırmalar için ayrı bir hesap kimliği ekleyebilirsin. Tüm faturalandırmalar hesap sahibi üzerinedir. Eğer çalışacağın kişi güveniyorsa ona ayrı bir kanal açarsın. Onun reklamlarını o kanal üzerinden yayınlarsın. Ay sonunda kanal gelirlerini gösterir parasını sen verirsin.
Google çalışma ortağı olarak hesap sahibini görür, kimliği belirsiz 3.4.5. şahıslara ödeme yapmak istemez diye biliyorum ama araştırmak lazım tabi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**