lostyazilim

googleilanlarekibi.com kurnazlığı

5 Mesajlar 914 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

myoceans myoceans WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek turizm
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba sitesini yapmış olduğum firmayı arayıp google ortak çalıştıklarını ve aylık 108 tl karşılığında siteyi 1. sayfaya taşıyacaklarını söylemişler firma yetkilileri ben aradı ve onları arayan numarayı aradım sanırım mevzuyu anladığımı düşündükleri için biz sizi arıycaz dediler takipteyim ararlarsa buradan gelişmeleri yazıcam

wmaraci
reklam

Adem Altan Adem Altan E-ticaret/Adwords Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek E-ticaret Yöneticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 37 / 28
  • Ticaret 2, (%100)
Adwords'ten bahsetmiş olabilirler. Hemen sinirlenmemek lazım :)

E-ticaret Uzmanı/Danışmanı - Adwords Uzmanı

• Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek turizm
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Anlıyorum seni ama adwords değil kelime bazlı çalışma yaptıklarını söylediler 1. sırayıda garanti ediyorlarmış eğer adwords ile 1.sırayı garanti ediyorlarsa bunun adı kurnazlıktır.

Adem Altan Adem Altan E-ticaret/Adwords Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek E-ticaret Yöneticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 37 / 28
  • Ticaret 2, (%100)
Eğer 1. sırayı sadece 108 TL ile garanti ediyorlarsa tebrik etmek lazım :)
Nasıl hesapladıklarını da merak ettim açıkçası muhtemelen kendilerine istedikleri tutardır bu, üzerine reklam bedeli isteyeceklerdir.

Ancak Adwords değil de SEO mantığına dayandırmışlarsa gerçekten ayıp!

E-ticaret Uzmanı/Danışmanı - Adwords Uzmanı
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek turizm
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Gelen mail

Google ilk sayfa çalışması firmanın belirlemiş olduğu an fazla 5 anahtar kelime ile arama yapıldığında Firmanın varsa web sitesi yoksa firmanın adının geçtiği linkleri backlink atayarak ilk sayfaya taşıyan çalışmadır.

Son yıllarda bu çalışma oldukça ön plana çıkmıştır. Web site sayısı oldukça çoğalmış buna bağlı olarak ta ilk sayfalarda yer almak çok zor olmaktadır.

Firmalar anahtar kelimelerini belirlerken müşteri temsilcisinin yönlendirmesinden faydalanmalıdır.Bazı kelimeler il ve ilçe olmadan ilk sayfada yer alırken bazı kelimeler için il ya da ilçe başına getirilmesi uygun görülmektedir.Bu çalışma firmanın çalışmış olduğu sektörün yoğunluğuna il ve ilçenin sektördeki yerine göre değişmektedir.

Ayrıca firmanın web sitesinin yapım aşamasında kullanılan programlar indexlerde çalışmanın seyrinde önemlidir.Firma 10. sırada bailadığı çalışmayı tıklanma oranıyla 3.sıraya da çıkarabilir.

Bu paket 1 ila 5 yıl arası yapılabilir.

Firmaya 5 kelime yetersiz geldiğinde ek paket alarak 5 kelime daha ekleyebilir.

Bazı çalışmalarım hakkında örnek vermek isterim.

Not: Sandbox düşme konu söz konu değildir.Çünkü,seo uzmanlarımız tarafından çalışmalar yapılırken bu durum göz önünde bulundurulur.Yoksa biz bu işi yapamayız.

Ek Olarak: Yorum sizin

Ek Olarak: seo çalışması yapan bir firma olabilir ancak yeni açılmış siteleri bulup işten anlamayan insanları arayarak google sertifikamız var gibi cümleler kurarak bu tarzda ümit vermek hiç doğru değil kimsenin ekmeğinde gözümüz yok sadece bu forumdaki kişiler böyle birşey ile karşılaşırsa dikkatli olsunlar onun için yazdım

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al