-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocalar takıntılıyım biraz eğitim setlerindekilerin aynılarını yapmak istemiyorum yani bazı kısımları kendi kodlamak istiyorum fakat kalitesi bozulur diye tırsyıyorum seo açısından düşüş olur vs. ne yapmam gerek ve php ile yapılan bir sitenin kalitesi nasıl anlaşılır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
Php ile yapılan bir yazılımın kalitesi katmanlarından anlaşılır, performans düşmanı fonksiyonlar mı kullanmış ne yapmış bunlardan anlaşılır seo falan bunlar front-end kısmı php'i ilgilendirmez, acarsın veritabanına keywords tablosu htmlin içine çekersin bitti.
Ama senin soru yanlış olmuş bence, senin kalite yerine fonksiyonel kullanman gerekirmiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mamiysr adlı üyeden alıntı
Php ile yapılan bir yazılımın kalitesi katmanlarından anlaşılır, performans düşmanı fonksiyonlar mı kullanmış ne yapmış bunlardan anlaşılır seo falan bunlar front-end kısmı php'i ilgilendirmez, acarsın veritabanına keywords tablosu htmlin içine çekersin bitti.
Ama senin soru yanlış olmuş bence, senin kalite yerine fonksiyonel kullanman gerekirmiş.
Arkadaşa ekstra olarak kodların kullanım tarzına bakılır. zararlı kodların çalışmasına engel olunmuş mu olunmuş ise nasıl bir yöntemle olunmuş ona bakılır. Kısaca güvenlik düzeyine bakılır.
softgraph.net // Opencart & WooCommerce & Wordpress Hizmetleri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Az kod çok iş. Bu prensip başta gelir. Tabii arkadaşların dediği gibi güvenlik, hız, performans gibi şeyler de gerekli fakat hepsinin başı şudur; az kod çok iş.
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.