wmaraci reklam
tr.link

Adsense Konusunda Tecrübeli Olan Arkadaşlar Yardım!

5 Mesajlar 1.003 Okunma
acebozum
tr.link

Ajans29 Ajans29 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Konu: Google AdSense: Sitenizde değişiklik yapmak için 3 iş gününüz var
Sayın Yayıncımız,
Bu bir uyarı mesajıdır. AdSense hesabınızı AdSense program politikalarımızla uyumlu hale getirmek için yapmanız gereken işlemler vardır. Aşağıda, yapmanız gereken işlemlerle birlikte, ek bilgiler sunduk.
Etkilenen web sitesi: ---
İhlâlin söz konusu olduğu örnek sayfa: Problemli Sayfa
Yapmanız gereken işlem: Lütfen 3 iş günü içinde sitenizde gerekli değişiklikleri yapın.
Mevcut hesap durumu: Etkin

İhlâl açıklaması

OTOMATİK YENİLEME, YÖNLENDİRME VEYA ZAMANLAYICILAR: Program politikalarımızda belirtildiği gibi, yayıncıların Google reklamlarının davranışında herhangi bir değişiklik yapmasına izin verilmez. Buna reklamların otomatik yeniden yönlendirme veya otomatik yenileme yapılan sayfalara veya yerleşimlere konulması dahildir. Ayrıca yayıncılar, kullanıcıların video, oyun veya indirme gibi öğeleri görüntülemesinden önce belirli bir süre (yayın öncesi) gösterilen reklamlar yayınlayamaz.

Çözüm
Sayfa içeriğiyle ilgili bir bildirim aldıysanız, lütfen içeriği sitenizden veya reklamları, ihlalde bulunan sayfalardan kaldırın. Reklamların sitenizde uygulanma şekliyle ilgili bir bildirim aldıysanız, lütfen uygulamanızda gerekli değişiklikleri yapın. Siteyi 72 saat sonra otomatik olarak tekrar inceleyeceğiz. Değişiklikleri yaparsanız bizimle iletişim kurmanız gerekmez. Değişiklikler istenen zaman diliminde yapılmazsa, yukarıda belirtilen ve bu durumdan etkilenen web sitesine reklam sunumunun devre dışı bırakılacağını lütfen unutmayın.
Ayrıca, yukarıda belirtilen URL'nin yalnızca bir örnek olduğunu ve bu web sitesinin başka sayfalarında veya sahip olduğunuz diğer sitelerde aynı ihlallerin söz konusu olabileceğini bilmenizi isteriz. İleride bizden uyarı alma olasılığını azaltmak için, tüm sitelerinizi inceleyerek uyumlu olup olmadıklarını kontrol etmenizi öneririz. Politika uyarı bildirimlerimizle ilgili daha fazla bilgi için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilirsiniz: https://support.google.com/adsense/answer/1378153?utm_source=crs&utm_medium=email&utm_campaign=notificationhl=tr&answer=1378153&ctx=topic.
İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Google AdSense Ekibi

Bu şekilde bir mail aldım bunu nasıl düzenleyebilirim ? Oyun öncesi reklamlar yasakmı ? Bütün oyun sitelerinde aynı sistem var yeni düzenlememi geldi acaba ? Yada sayfada benim fark edemediğim başka bir sorun mu var ?

Şöyle bir yazı buldum ama bendeki eksik yada fazla nedir acaba ?

https://support.google.com/adsense/answer/1705831?hl=tr&topic=1705821&rd=1#n2

googleasistan
reklam

semantik semantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 6 / 84
  • Ticaret 22, (%100)
Göründüğü kadarıyla oyunda java zamanlayıcı mevcut. Bu nedenle oyun ekranı belirli bir süre sonra ekrana geliyor. Ziyaretçiler ekranda oyunu göremeyince oyunun açılabilmesi için reklama tıklayacaktır. Yasak olan şey de budur.

• Üyelik 04.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

semantik adlı üyeden alıntı

Göründüğü kadarıyla oyunda java zamanlayıcı mevcut. Bu nedenle oyun ekranı belirli bir süre sonra ekrana geliyor. Ziyaretçiler ekranda oyunu göremeyince oyunun açılabilmesi için reklama tıklayacaktır. Yasak olan şey de budur.

Hocam tema bildigim kadarıyla eski tema ve piyasadakilerde hep böyle. Birkacgun once reklamı kapat butonunu kaldırmıştım onunla alakalı olabilir mı ?
Düzenleme sonrası hatayı kontrol ettirebilecegimiz bir yer varmi ?

semantik semantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 6 / 84
  • Ticaret 22, (%100)

Ajans29 adlı üyeden alıntı

Hocam tema bildigim kadarıyla eski tema ve piyasadakilerde hep böyle. Birkacgun once reklamı kapat butonunu kaldırmıştım onunla alakalı olabilir mı ?
Düzenleme sonrası hatayı kontrol ettirebilecegimiz bir yer varmi ?

Maalesef, adsense bildirimi beklemelisiniz

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense tamam sorun kalmadı diye mail atıyor mu ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al