ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sitemde önceden Sturkmen'nin Astra Temasını Kullanıyordum ama artık KingSEO'nun odunya temasına geçmeye karar verdim ama bildiğiniz gibi astrada resimleri "öne çıkarılmış olarak" eklemediğimizden dolayı resimler sadece
konu içlerinde görünüyor ama ben onları otomatik olarak anasayfada da göstermek istiyorum ne yapacağım ?
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sorun bu değil hocam.önceden kullandığım tema özel alan la resimi desteklemiyordu ve manuel olarak konuya ekledğim resimler görünüyordu ama artık özel alan destekleyen bir tema kullanmaya başlayacağım önceki konulardaki resimleri nasıl bu özel alana yani öne çıkarılmış resime otomatik olarak aktarırım diyorum
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
EmPa
GRAFİKER & Bilgisayar Müh
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temanızı kurduktan sonra yazılara nasıl resim ekleyeceksiniz ?
Bunun için 3 yol var.
1- Yazılarınıza öne çıkarılmış görsel bölümünden resim ekleyebilirsiniz.
2- Eğer özel alan kullanıyorsanız bu temada eski yazılarınızdaki resimler kaybolmaması için özel alanda eklenilmiştir. Bunun için “resim” özel alanı eklidir. İndex.php, archieve.php, category.php ‘deki resim yerine önceden kullandığınız özel alanı ekleyebilirsiniz.
3- Eğer hiç bir resim eklenmemişse bu sefer temada bulunan resim yok ibaresi gelir. Bu şekilde görsel uyumluluk sağlanır. İsterseniz aynı ölçüde kendi site logonuzla değiştirebilirsiniz.
Burda Her Şey açık
KEP Creativity | Digital Agency
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Bu işlemi ancak ilk resmi otomatik thumb atayarak yapabilirsiz sanırım.
Bunun içinde
functions.php'ye
function resimsec() {
global $post, $posts;
$resimbir = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('//i', $post->post_content, $matches);
$resimbir = $matches [1] [0];
return $resimbir;
}
?>
Aşağıdaki kodlarıda konuya eklenen ilk resmin nerede çıkmasını istiyorsan oraya ekle;
$resmim= get_post_meta($post->ID, "resim", true);
if ($resmim!="") { ?>
Özel alan eklenen resim değerli resmi çeker veya konudaki ilk resmi thumb yapar.
Not: Kodları test etmedim. Ancak kullanılan bir siteden çektim, sorunsuz çalışması gerek..
Deneyim demeyin, deneyin!