lostyazilim
tr.link

Kadınlara Yönelik Forum-Blog teması için yardım lazım

3 Mesajlar 665 Okunma
lstbozum
tr.link

estegk estegk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 16 / 43
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba;
Ben ve arkadaşlarım çoğunlukla kadınları ilgilendiren konular hakkında bir blog açmayı düşünüyoruz. Ücretli bir tema düşündük ancak ben bloga ek olarak birde forum düşünüyorum.

Wm aracındaki mantığın aynısı aslında giriş sayfası blog. Subdomain olarakta forum. Ancak düşündügümüz tema ile nasıl bir forum örtüşür bilemedik. Wm aracının temasına bakarsanız eğer header bölümü hiç degişmiyorum forum-blog geçişinde. Tema renkleri ve fontlarda aynı olunca çok iyi bir ambiyans yakalamış. Ben bunu nasıl yaparım bilemedim belki sizlerin bir yardımı dokunur

Düşündüğümüz tema bu ancak işin içinden çıkamadım doğrusu. 2 bağımsız tema kullanmak istemiyorum bu yüzden şık bi forum arayışındayım.

Önceliğim blog temasını degiştirmeden forum teması bulup eklemek ancak olmazsa wmaracındaki gibi bizdiginiz hazır temalarlada ilgilenebilirim.

Ek Olarak: En kötü Donanım haberdeki gibi header bölümü tutmasada renk ve font bakımından blog temasına yakın ayrıca genişlik olarak aynı pixselde forum tema önerileriniz varsa bekliyorum.

Ek Olarak: Fikrin gelişebilirliği hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.

wmaraci
reklam

OrhanYayla OrhanYayla Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Teknik Destek Operatörü
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 377
  • Beğeniler 108 / 76
  • Ticaret 8, (%88)
Themeforest magazine bölümünde o kadar çok tema var ki bu temadan kat be kat güzel :)

estegk estegk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 16 / 43
  • Ticaret 3, (%100)

OrhanYayla adlı üyeden alıntı

Themeforest magazine bölümünde o kadar çok tema var ki bu temadan kat be kat güzel :)

Hocam sağolunda bence bu temada gayet esnek ve kullanışlı, bir kaç editlede çok iyi yerlere gelebilir. Asıl benim sıkıntı yaşadığım kısım forum teması. Bu konuda yardımcı olabilecek olan varsa çok iyi olur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al