Merhaba;
Ben ve arkadaşlarım çoğunlukla kadınları ilgilendiren konular hakkında bir blog açmayı düşünüyoruz. Ücretli bir tema düşündük ancak ben bloga ek olarak birde forum düşünüyorum.
Wm aracındaki mantığın aynısı aslında giriş sayfası blog. Subdomain olarakta forum. Ancak düşündügümüz tema ile nasıl bir forum örtüşür bilemedik. Wm aracının temasına bakarsanız eğer header bölümü hiç degişmiyorum forum-blog geçişinde. Tema renkleri ve fontlarda aynı olunca çok iyi bir ambiyans yakalamış. Ben bunu nasıl yaparım bilemedim belki sizlerin bir yardımı dokunur
Düşündüğümüz tema bu ancak işin içinden çıkamadım doğrusu. 2 bağımsız tema kullanmak istemiyorum bu yüzden şık bi forum arayışındayım.
Önceliğim blog temasını degiştirmeden forum teması bulup eklemek ancak olmazsa wmaracındaki gibi bizdiginiz hazır temalarlada ilgilenebilirim.
Ek Olarak: En kötü Donanım haberdeki gibi header bölümü tutmasada renk ve font bakımından blog temasına yakın ayrıca genişlik olarak aynı pixselde forum tema önerileriniz varsa bekliyorum.
Ek Olarak: Fikrin gelişebilirliği hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.