-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşlar hit arttırma siteleri dışında sitemize nasıl hit çekebiliriz.
Örneğin youtubeye video koyarak. Böyle bir şey istiyorum.
FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Hocam hitinizi çok farklı şekilde arttırabilirsiniz. Dediğiniz gibi Youtube'a yüklediğiniz videoların alt tarafına açıklama olarak sitenizi ekleyebilirsiniz.
Facebook veya Twitter'da elinizde güzel bir kitle varsa yazı veya direk site paylaşımı yaparak çok güzel hit toplayabilirsiniz.
Bumeranga üye olarak makale gönderin dicem de eğer imzanızda ki site ise böyle bir şey söz konusu değil.
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sosyal medya yı verimli kullanmaya bak
sosyal medya uzerınden paylasım yapmak var paylasım yapmak var.bunu siz kendiniz daha cekıcı hale getirebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Video filan ne kadar tanıtır ki seni?Aynı sorun özellikle yeni blog açan,yeni site kuran herkesin derdi.Benim gördüğüm hit problemin olmasın istiyorsan alanında zirveyi hedefle.İnsanlar senin site içeriğinle ilgili bir bilgi aradıklarında 'Bu sitede vardır.'demedikten sonra hitin yerlerde gezer.Tecrübe bu ,varsayım değil.Bu da bir anda olmaz.Senden önce alanı kapatmış,kendi sınıfında ve aramalarda lider siteleri aşman gerek.vs vs vs..Önerilen yollar geçici bir süre sana trafik sağlar.Sonra buraya bir başlık daha açarsın .... :)
herseyiblogluyorum.blogspot.com