-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
iş adamı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba.
Sitem yaklaşık 5 gündür sürekli olarak rastgele yabancı ip'ler tarafından(servis sağlayıcım oyle diyor) saldırıya uğruyor.
Saldırının türü konusunda tam bilgim yok, ki bu işlerden pek anlamam da zaten. Ancak hostum bana http get saldırısı diye bişey soyledı. Yani siteye anlık 14400 istek geliyormus ve sunucu buna yanıt vermediğinden sıkıntı çekiyormuş. Ancak sitemde bu kadar hit yok ve saldırı aldığımı düşünüyorum. Hostumun çözümü sunucuya geçme yönünde, ki bu bana ekstra maliyet demek ve bu maliyeti kaldıramam.
VPS kullanıyorum. Litespeed ve cpanel ile.
Cpu Dual Xeon İşlemci
Hdd 60 GB
Ram 4 GB
Trafik 2000 GB
Bana bu konuda yardımcı olacak BİLGİLİ birinden destek almak istiyorum. Fiyatı görüşürüz. Sorunu çözebileceğine inanan arkadaşlar varsa pm atsın lütfen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yüksek trafikli sitelerde ücretsiz cloudflare pek işinizi görmez yüksek trafiğiniz belirli kitleniz varsa biraz paraya kıymanız lazım profesyonel güvenlik ve sağlam hosting servisleriyle çalışmanız lazım her güvenlikçiyim diyip config = 444 verene inanmayın :)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci,
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sonuçta vps kullanıyorsunuz. Birde sitenin aylık aylık trafiği 2tb diyorsunuz. Ortalama VPS fiyatlarına oranlarsak :D bu durum hosting firmasının işine gelmeyecektir. Budan dolayı size ekstra maliyetler çıkarabilirler diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Yüksek ihtimalle sektörünüzde ki site sahiplerinden bazıları sitenize ddos saldırısı yapmakta, bu saldırıyı engellemek meşakkatli bir iştir ve oldukça da pahalı. Arkadaşların tavsiye ettiği yöntemleri kullanabilir yada paralı diğer koruma yöntemlerine bakabilirsiniz, sunucuya geçseniz de sorununuz devam edecektir. Başkalarının ekmek yediği yere böylesine saldıran karaktersiz insan malesef çok.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam ben 1 GB ram 500 GB Trafik(yanlış hatırlamıyorsam) 40 GB HDD 1 çekirdek 2.4 ghz işlemcili cloud serverimi 30 TL ye aldım.Aynı firmadan sizde daha özelliklisini cloud server olarak uyguna alabilirsiniz.Ayrıca serverinizi yurt dışı iplere kapatırsınız eğer global bir hizmet vermiyorsanız böylece saldırıdan da kurtulursunuz yada paraya kıyarak cloudflare alacaksınız.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Serverde kapatılıyor olması lazım hocam.Yurt dışı iplerine.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!