-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Tunahan tema çok güzel tam istediğim tarzlarda. Fakat sitene şu son 1 haftadan beri girdiğimde sayfanın bir kısmı ortada belli bir kısmı da sağa dayalı çıkıyor. Mozilla Firefox 7 kullanıyorum ayrıca chrome'da da üst menü görünmüyor. Bu sorunları giderebilirsen bende kullanabilirim fakat Page Speed sitene çok düşük puan vermiş "46" :( Bu biraz üzücü. Biraz daha geliştirip SEO'yada uygun hale gelirse ve page speed'deki puanda 86-94 arasında bir puana sahip olursa gönül rahatlığıyla ilk kullananlardan biride ben olabilirim tunahan ;) Kolay gelsin emeğin için teşekkürler.
Tunahan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de mozilla firefox 7 kullanıyorum fakat ben hiç kaymalara denk gelmedim. Haklısınız, chrome'da üstmenü gözükmüyor. Fakat bu bir kaç css oynamasıyla düzeltilebilir. Ayrıca page speed olayı için site hızlandırıcı eklentiler, sıkıştırma eklentileri ve temadaki gereksiz resimler kaldırılırsa düzelme olabilir. Zaten geliştirilebilir olarak dağıttım temayı bunlar o kadar sorun değil. Birbirimizle iletişim kurabiliriz temadaki sorunlar için. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Temayı sıfırdan siz mi kodladınız yoksa düzenleme tema mı?
Tunahan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sıfırdan ben kodladım hocam.
Tunahan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet zamanım olduğunca geliştirmeye çalışıyorum. İndirip kullanmak isteyen arkadaşlar da istedikleri düzenlemeyi, geliştirmeleri yapabilirler.