Şuanda yayında olan sitelerim hakkında yorumlarınızı bekliyorum...
1) Cmylmzfilmleri [PR0] (Alexa:2,988,059 TR: 67.692)
2) Fiber Film [PR0] (Alexa: 20,988,388 TR: -)
3)Flash Oyunlarim [PR1] (Alexa:13,005,175 TR-)
4) KoKids [PR3] (Alexa: 5,164,836 TR: -)
5) Apkİndi*** [PR0] (Alexa: - TR: - )
6) Gündem1903 [PR0] (Alexa: 11,027,093 TR:-)
Sitelerimle ilgili birçok sorun var şuanda ALEXAlar çok sabit duruyor eskiden 21 milyonda başlardı 3 milyona yükseliş olurdu. Şimdi ise sabit duruyor hatta azalıyor, o surunu düzeltmeye çalışıyorum.
1) Cmylmzfilmleri birçok filmde kelimede ilk sayfada ve ya 2.sayfada bazı filmlerde ilk 3 sırada... (GELİRİ VAR)
2) Fiber Film sitesi daha 1 ayını doldurmadı ama tekili 100-150 arası değişiyor, ama alexa sorunu var çözmeye çalışıyorum. (GELİRİ YOK)
3) Flash Oyunlarim siteside 1 ayı geçmedi yayın hayatına gireli onunda alexa sorunu var fazla hit almıyor daha bir çalışma yapmadım ilk önce index sayısını google'da artırıyorum. (GELİRİ VAR)
4) KoKids.org fazla yayım yapmadığım bir site PRsi yüksek arada tanıtım yazısı yazıyorum o kadar, arada bilgilerde veriyorum. Ondada bir alexa sıkıntısı var artmıyor yada düşmüyor.
5) Apkİndi*** sitesi 06.06.2014 tarihinde yani bügün yayına soktuğum bir site daha yeni olduğu için bir sorunu yok genelde blogger sitelerim tutar.
6) Gündem1903 BEŞİKTAŞ için yaptığım bir projelerde hiti 100-150 arası değişiyor, haber sayısına göre alexasında sorun var ne artıyor ne azalıyor...
NOT: Arkadaşlar bu konuyu sürekli güncel tutmak istiyorum alexaları arttıkça bilgilendirmek istiyorum. Sizde bence böyle bir konu açabilirsiniz, sitenizin durumunu tüm forum takip edebilir, sorunlarınızada çare bulabiliriz.
===> DEĞERLİ YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ <===