Referanslarım:
SEO uyumlu ve oldukça özenli bir çalışma. Makale yazmak için yazmak vardır ya, hiç öyle değil. Gayet memnun kaldım kendisi de müsait olursa bir kaç sitemiz için uzun vadeli çalışabiliriz.
Yazıp yazmamayı çok düşündüm, kendisine övgüler dizip teşekkürler etsem, referans olsam işler çoğalsa, müşteriler artsa... Benim de bir nebze faydam olsa iyi olur diye.
Sonra dedim ki kendi kendime işleri zaten yoğun, bu yoğunluğa katkıda bulunup kendine ayrılan zamanı neden azaltasın ki. Şifreleri verdikten sonra arkama yaslanıp keyfime baktığımı, yazdığı yazıların hepsinin birbirinden güzel, birbirinden akıcı olduğunu, anlaşmamızda olmadığı halde eklediği yazılara ücretsiz resim galerileri eklediğini, sitenin alexasına kadar her şeyi takip edip bilgilendirmeyi ihmal etmediğini, her şeyden önemlisi eğlenceli, espirili, samimi kişiliğiyle harika bir arkadaş olduğunu kimseye söylemeyeceğim.
Sonra dedim ki kendi kendime işleri zaten yoğun, bu yoğunluğa katkıda bulunup kendine ayrılan zamanı neden azaltasın ki. Şifreleri verdikten sonra arkama yaslanıp keyfime baktığımı, yazdığı yazıların hepsinin birbirinden güzel, birbirinden akıcı olduğunu, anlaşmamızda olmadığı halde eklediği yazılara ücretsiz resim galerileri eklediğini, sitenin alexasına kadar her şeyi takip edip bilgilendirmeyi ihmal etmediğini, her şeyden önemlisi eğlenceli, espirili, samimi kişiliğiyle harika bir arkadaş olduğunu kimseye söylemeyeceğim.
Kendisiyle sürekli olarak çalışmaktayım, aldığı ücretin karşılığını kat kat fazlayısla veren çok kaliteli bir yazar. Bu işi severek ve isteyerek yapıyor, bu yüzden kaliteli işler çıkarıyor, ayrıca alanında uzman. Herkese tavsiyemdir. Teşekkürler Süeda.
Altunel Seo adlı üyeden alıntı
Arkadaş makaleleri çok hızlı bir şekilde teslim etti...Makaleler son derece hatasız ve özgündü...
Teşekkürler :)
Arkadaşla kendi moda projem için çalışma yapılmıştır. Gayet başarılı ve hızlı.
"Bayan Makaleleri" konulu bir tane makale sipariş verildi, 2 saat içinde teslim edildi.
makaleleri teslim aldım ödemeyi şimdi eft olarak yaptım yarın mesai saatleri içerisinde kendisine ulaşır. dekont olarak ekran görüntüsü yolladım çünkü bana yarın ulaşamaz benim ne zaman geçeceğim nete belli olmaz. şuan işten yeni geldim çok yorgunum makaleleri okuma fırsatım olmadı henüz sadece bi tanesine bakabildim çok güzel görünüyor yorgun halimle bile rahatlıkla okuyabildim inanıyorum ki hakkıyla yazmış arkadaş ile sürekli çalışacağız Allahın izniyle.mesajı şu sözlerle bitirmek istiyorum Elinden Kalem Yüreğinden Sevgi Eksik Olmasın Ellerine Sağlık.
Aldığım makaleler hoşuma gitti. Moda siteleri olanlar hiç kaçırmasın.
Teşekkürler. Bolca çalışacağız.
Teşekkürler. Bolca çalışacağız.
6 adet makale siparişi verildi zamanında ve profesyonelce teslim edildi.
Aynı zamanda yeni sipariş verildi.
Tavsiye edebilirim. Seviyeli ve işini bilen bir insan.
Teşekkür ederim.
Aynı zamanda yeni sipariş verildi.
Tavsiye edebilirim. Seviyeli ve işini bilen bir insan.
Teşekkür ederim.
50 Adet makaleyi, hızlı ve kaliteli bir şekilde teslim etmiştir. Kendisiyle uzun soluklu bir çalışma sürdüreceğimizi düşünüyorum.
200 Kelimelik bir makale yazdırdım. Valla 10 numara oldu. Arkadaşlar tavsiye ediyorum. Hiç çekinmeden yazın. Çakma çukma birisi değil. Profesyonel ve işini çok iyi yapıyor. Teşekkürler...
gayet güzel yazılar tavsiye ederim arkadaşı
Kendisi her boş zamanın da, bana makale yazar mısınız diye kavga ettiğim kişidir. İşini severek ve ciddiyetle yapan kişidir. Şiddetle tavsiye ederim.
İş verildi dönüş sağlandı. Emeğine sağlık ..
1 adet tanıtım yazısı yazdırıldı. Akıcı ve özgün bir makale teslim etti. Kendisi ile düşünmeden çalışabilirsiniz. Fiyatların uygun olması da cabası.
3 adet 200 kelimelik makale alındı. Gerçekten çok iyi çalışan devamlı çalışıcam sueda ablamla :)
2 adet makale alınmıştır gayet hızlı teslim edildi.
Hani vardırya işini düzgün yapanlardan ;) işini ehliyle yapanlardan hemen yapayımda bitsin diyenlerden değil inşallah Moda kategorisi için editörümüz olacak.
sipariş ettiğim makaleler tam zamanında teslim alındı işini hakkıyla ve kaliteli yapıyor kendisine burdan teşşekkür ederim.
Makale Alındı. Referans olmak İsterim. Hızlı ve Profesyonel Teşekkürler.
4 adet makale işi verildi, 6 adet makale alındı :) evet evet bende şoktayım ama doğru... Makaleler için teşekkür ederim.
Aldığım makaleleri beğendim. gerçekten güzel yazıyorsunuz. teşekkürler :)
5 adetr makale yazdırıldı.
Kendisiyle çalışıyoruz, gerçekten mükemmel ve kaliteli içerik sunuyor.
2 adet tanıtım yazısı yazdırıldı. Başarılı çalışma. teşekkürler
Her şeyden önce çok iyi bir yazar, Siteme haftalık Makale giriyor, Konusunda başarılı ve oldukça dikkatli birisi.
Sipariş ettiğim makaleler teslim alınmıştır. Arkadaşımıza ilgisinden ve titizlikle yaptığı işten dolayı teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrar çalışmak dileğiyle.
Makaleler teslim alınmıştır. Odedigim ucreti sonuna kadar hak ediyor. Isinin ehli bir arkadaş hayırlı satışlar..
İşinde gösterdiği ilgi, kaliteli hizmet ve kalemiyle memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz; 50 makale satın alınmıştır.
Düzenli olarak günde 1 adet makale için anlaşıldı. Günlük olarak 2 makale aldım. Tavsiye ederim.
300 kelime tanıtım yazısı ile anlaştık.
Çok kısa bir sürede hazırladı ve gönderdi.
Başarılı ve seo uyumlu makale için tercih edebileceğiniz yazarlardan
Çok kısa bir sürede hazırladı ve gönderdi.
Başarılı ve seo uyumlu makale için tercih edebileceğiniz yazarlardan
Uzun suredir arayış ıcerdındeydim göstermiş olduğu özveri için kendine başta teşekkür ediyorum.Oluşturmuş olduğu makalelerde inanılmaz başarılı uzun süre çalışmaya devam edeceğiz. Hiç düşünmeden iş teslim edilebilir.