netbozum
tr.link

Site Tanıtımı Yapabilirsiniz.

19 Mesajlar 2.467 Okunma
acebozum
tr.link

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
http://www.forumdelete.com/forum-site-tanitimi

Site tanıtımı yapmaya uygun ve izin veren bir Teknoloji Forum Sitesidir. Herhangibir Zararı olmayı google dostu olan bu siteye sitelerinizi tanıtan bir makale,yazı ile backlink sahibi olabilirsiniz.

googleasistan
reklam

webeden webeden Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Siirt
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 307
  • Beğeniler 20 / 49
  • Ticaret 1, (%100)
İyide daha senin siten yapım aşamasında.Henüz Alexa'sı bile 21,063,166 ben buna sitemi eklesem benim sitemin değeri düşer.En iyisi siten yükselsin sonra belki ekleriz.

YukselDuman YukselDuman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Net'le boğuşuyorum
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 15 / 16
  • Ticaret 0, (%0)

webeden adlı üyeden alıntı

İyide daha senin siten yapım aşamasında.Henüz Alexa'sı bile 21,063,166 ben buna sitemi eklesem benim sitemin değeri düşer.En iyisi siten yükselsin sonra belki ekleriz.

Konuyu açan arkadaşın sitesi emin olun sizinkinden iyi samimi söylüyorum şimdi inceledim ikisini de
Hocam rel nofollow vermeyecekseniz üye olurum konu açarım link eklerim. Ayrıca başka özgün dil ve anlatımla konular da paylaşırım. Sadece sizden backlink vermenizi talep ediyorum.

http://yuksel-duman.blogspot.com
http://blogseocu.blogspot.com

• Üyelik 06.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Siirt
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 307
  • Beğeniler 20 / 49
  • Ticaret 1, (%100)

Yüksel Duman adlı üyeden alıntı

Konuyu açan arkadaşın sitesi emin olun sizinkinden iyi samimi söylüyorum şimdi inceledim ikisini de

Nerden onun sitesi iyi ,benim sitem daha 3 haftalık ve Alexa değeri 2,360,552 bu.Onunki ise 21,063,166 bu.Allahnı severseniz nerden iyi.İçerik bakımından benimki daha zengin ve onun sitesi bomboş.Rica ederim dikkatli araştırın ona göre yorum yapın.Ben şimdi onun sitesine kendi sitemin linkini versem google onun sitesini spam olarak görür O derece yani

VE AYRICA SİZ SADECE TASARIMA GÖRE DERECELENDİRME YAPMIŞSINIZ UNUTMAYIN Kİ GOOGLE TASARIMA DEĞİL İÇERİĞE BAKIYOR

wmaraci
wmaraci

YukselDuman YukselDuman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Net'le boğuşuyorum
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 15 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşın sitesi ki kendisini tanımıyorum pr0 sizin ki ise daha sıralamaya bile girememiş hocam ondan

http://yuksel-duman.blogspot.com
http://blogseocu.blogspot.com

• Üyelik 06.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Siirt
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 307
  • Beğeniler 20 / 49
  • Ticaret 1, (%100)

Yüksel Duman adlı üyeden alıntı

Arkadaşın sitesi ki kendisini tanımıyorum pr0 sizin ki ise daha sıralamaya bile girememiş hocam ondan

Hocam daha yeni diyorum nasıl sıralamaya girsin.Sen içeriğe baktın mı?Önemli olan içerik.Ve ayrıca sıralamada olmadığımıda kim söyledi bazı kelimelerde ilk sayfada yer alıyorum

• Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)

webeden adlı üyeden alıntı

Hocam daha yeni diyorum nasıl sıralamaya girsin.Sen içeriğe baktın mı?Önemli olan içerik.Ve ayrıca sıralamada olmadığımıda kim söyledi bazı kelimelerde ilk sayfada yer alıyorum

Hocam Sitem Açılalı 4.gün ve 4gündür tanıtım yapıyorum yazılım ve donanımsal olarak hiç bir sorun yok google gözünde şuanda değerliyiz makalelerimizi alıntı olarak değil link çıkışı olarak verdiğimizden dolayı sizden yüksek olabiliriz. Herşey alexa sırası değildir bunu bilin :) Alexa değerim şuanda yüksektir fakat düşecektir.

Daha yeni professional paket oldım yavaşla oda olur.

• Üyelik 06.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Siirt
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 307
  • Beğeniler 20 / 49
  • Ticaret 1, (%100)

Crewx adlı üyeden alıntı

Hocam Sitem Açılalı 4.gün ve 4gündür tanıtım yapıyorum yazılım ve donanımsal olarak hiç bir sorun yok google gözünde şuanda değerliyiz makalelerimizi alıntı olarak değil link çıkışı olarak verdiğimizden dolayı sizden yüksek olabiliriz. Herşey alexa sırası değildir bunu bilin :) Alexa değerim şuanda yüksektir fakat düşecektir.

Daha yeni professional paket oldım yavaşla oda olur.

Tamam kardeşim dediğim gibi siten yükselir yükselmez sitemi ekleyecem.Ben google yi önemsemiyorum benim gözümde Alexa değerinden başka hiç bir değer önemli değil.

• Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
:) Bende size dediğim tek şey alexada yükselmek istiyorsanız yeni açılan ilerlemeyi hedefleyen sitelerden backlink almak. kolay gelsin hocam.

ototasarruf ototasarruf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Web Tasarım & Yazılım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 39 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar Alexa istatiklerini çok yabana atmış ve webeden'e haksızlık etmişsiniz. Eğer siten Google'da iyiyse Alexa'da da iyidir. Bu değişmez kuraldır. Alexa istatiksel bir sitedir. Sitenin durumunu bize raporlar. Yani Alexa sıralaması Google sonuçlarına etki etmez. Fakat Google sıralaman iyiyse Alexa'yı değiştirir. 2 siteyi karşılaştırdığımda Webeden'in sitesinin şu anda Crewx'nin sitesinde iyi olduğu bir gerçek.

"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al