Ücretsiz blog oluşturma servisleri denediğinde akılla gelen ilk servislerinde biri olan Blogger oluyor. Blogger'ı bu kadar cazip kılan neden ise hiç kuşkusuz kullanımı basit olması ve Google'ın ücretsiz bir servisi olması gelmekte. Sosyal medya hesabımdan birçok kişi tarafından özellikle bayan blogculardan aldığım tema yükleme yardım taleplerinde dolayı Blogger tema yükleme yazısını sitemde paylaştım.
Forumda bazen dikkat ediyorum forumda yeni olan kişiler var ve bazı tema paylaşımları altında yeniyim tema nasıl yükleniyor ? gibi sorular yer almakta aslında konu daha önce açılmış ama yaklaşık 2 yıl gibi bir süre aradan geçmiş konu baya alt paylaşımlarda kalmış ve post'un görselleri silinmiş konuyu yeniden açıp yeni başlayanlara yardımcı olmak istedim umarım faydalı olur... İyi Forumlar...
1-) İlk olarak Blogger hesabınıza giriş yapın ve soldaki menüden Şablon sekmesine tıklayın.
2-) Tıkladıktan sonra açıklan sayfada sağ üst tarafta yer alan “Yedekle/Geri Yükle” seçeneğine tıklayın.
3-) “Yedekle/Geri Yükle” seçeneğine tıkladıktan sonra açılan “Dosya Seç” seçeneğine tıklayınız.
4-) Son olarak indirdiğiniz xml uzantılı tema / şablon dosyasını seçip aç seçeneğine tıklıyoruz ardından “Yükle” butonuna basarak temanızı yüklüyorsunuz.
Kaynak: http://www.wepblogger.com/2014/06/blogger-tema-yukleme.html