-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba Arkadaşlar;
Kullandığım leptopun işlemcisi 2 çekirdek 2ghz hızında bir işlemci.Fakat gerek oyunlarda gerek birkaç büyük programlarda bilgisayar kasmakta.İşlemci 64 bit olduğu için daha fazla ram tüketimi de yapmakta.Bu işlemciyi değiştirip daha iyi bir işlemci takma şansım var mıdır ?
Marka ve Model: HP G62-b28ST Notebook PC
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesele sadece işlemcide olmayabilir, oyunlarda işlemci kadar en az ekran kartının da önemi vardır. Bununla birlikte soğutucu kullanırsanız o bile performansı + yönde etkileyecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
BoluBeyi adlı üyeden alıntı
Mesele sadece işlemcide olmayabilir, oyunlarda işlemci kadar en az ekran kartının da önemi vardır. Bununla birlikte soğutucu kullanırsanız o bile performansı + yönde etkileyecektir.
Hocam soğutucum var.Ekran kartımda pek kötü sayılmaz fakat aralarından en kötüsü işlemci.Eğer işlemciyi değiştirme diye bir şansım varsa önce onu değiştirmek istiyorum.Fakat birde yeni alacağım işlemcinin ısısına dahili soğutucu yetersiz kalır mı düşüncesindeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İşlemciden sonrada onu değiştiririm hocam o zaman :) Ama komple değiştirmeyi düşünmüyorum.Eğer böyle bir şansım varsa işlemci ve ekran kartı değiştirip kullanmak istiyorum ama eğer öyle bir şansım yoksa o zaman yeni bilgisayarlara bakabilirim.