wmaraci reklam
tr.link

website kurmak

7 Mesajlar 1.153 Okunma
acebozum
tr.link

beytullah168 beytullah168 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek makale yazarlığı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar website nasıl kurulur, aslında birz biliyorum ama ben tamamen bu işe sıfırdan başlayıp iyi ce öğrenmek istiyorum bunun için bana verebileceğiniz bi eğitim seti varsa çok sevinirim iyi günler iletişim için pm atın ya da skype adresi beytullah168 yardım edenlere şimdiden teşşekkürler
Rcp ORTC

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

xrople xrople Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 107 / 61
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam öncelikle free hosting veren şirketlerden bir hosting ( alan adınızın bağlanacağı sunucu ) ve free bir domain ( alan adı ) alın ve adımları isleyin.

Alabileceğiniz bir hosting sitesi , cPanel bedava veriyor fakat cpanelinize girerken chrome güvenlik ihlali var diyor isterseniz kullanmayın : http://www.host-ed.net/

Alan adınızı : dot.tk gibi adreslerden yada verdiğim siteden subdomain alabilirsiniz.

Şimdi ilk yapmanız gereken cPanel ile tanışmak.File Manager nedir ?

Veya File Manager yerine FTP nedir bunları araştırın. ( Dosyalarınızı sitenize aktarmanıza yardımcı olur. )

Wordpress , joomla gibi bilinen scriptleri kurmak isterseniz cPanel'de auto installer var oradan kurabilirsiniz o direk ayarları yapacaktır.Eğer el ile kendiniz FTP'den kurmak isterseniz ör: wordpress'in sitesine giriyoruz ve wordpress'in rar halindeki dosyasını indiriyoruz rar klasöre çıkartıyoruz ör: masa üstü / wordpress(klasör), sonra FTP'den tanımladığınız sitenize bağlanıp wordpress klasörü içersindekileri ana dizine veya blog gibi klasör oluşturup istediğiniz dizine atabilirsiniz hepsi yapıldıktan sonra ,

cPanel'den MySQL'e gelip veri tabanı ve kullanıcı oluşturuyorsunuz ardından tüm yetkileri verin ( pek bilgim yok hangi yetki neyi yapar gibi ) , ardından sitenizin wordpress'i kurduğunuz adrese ( siteden ) girin ve kurulum karşınıza gelecektir.

Biraz karışık anlattım fakat bedava bir hostta bunları kurcalayarak daha rahat anlayabilirsiniz.

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Dostum bu işi sıfırdan öğrenmek istiyorsan biraz araştırma yaparak her şeyi öğrenebilirsin.

Kendi kanalıma ait 2 adet oynatma listesi koydum sıfırdan öğrenmek istiyorsan izleyebilirsin.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLU1KgE37tx0UO9NybGfEVg5VdXthGuVKi
http://www.youtube.com/playlist?list=PLU1KgE37tx0XPtlwT_zn_4WgeQxz4xUqY

Rcp ORTC Rcp ORTC Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** O**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 68 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
warez açma sakın adsense uyumlu falan güzel bir site aç yoksa pişman olabilirsin...

ben oldum ama şimdi baştan başladım işler hemen yoluna girdi...

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar yardımcı olacak doğru düzgün biri yok mu yaw kafamda birtakım bilgiler var ama hem bunları birleştirmm lazım hemde işe nereden başlayacağımı bulmm lazım

Quiet Quiet Life or Death Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 29 / 65
  • Ticaret 0, (%0)

beytullah168 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar yardımcı olacak doğru düzgün biri yok mu yaw kafamda birtakım bilgiler var ama hem bunları birleştirmm lazım hemde işe nereden başlayacağımı bulmm lazım

Kardeş kusura bakma ama burada sana gerekli bilgileri vermişler. Gerek videolu gerekse yazılı olarak. Ya okumuyorsun, ya da şıp diye öğreneyim istiyorsun. En başkta bunu Google'da araştırırsan önüne yüzlerce kaynak çıkacaktır.

Kolay gelsin.

Denemegen.blogspot.com.tr - "Korkacak bir şey yok, sadece deniyoruz."

• Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
işte kardeşim sorunda internette bilgi var ama parça parça onları birleştirmek bir ayrı dert ama yinede duyarlılığın için teşekkürler

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al