-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
www.erzurumunsesi.net
Erzurum ve İlçelerine ait haberlerin yanısıra, Doğu Anadolu Bölgesi ve Ülke gündemine dair haberlerin yer aldığı bir site.
daha yolun başındayım, haber sitesi olan arkadaşların değerli yorum ve önerilerine ihtiyacım var.
Erzurum Haberleri: www.erzurumunsesi.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
dolu dolu bir site tebrikler
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler yorumunuz için ama sorunum şuki hala daha google'ye erzurum haber yazdığımda ilk sayfalarda çıkamayışım
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kullandığınız tasarımın forum sitesinden biliyorum sizi. Gerek haber sitesi, gerek benzeri portallar işleten biri olarak sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Domaininiz henüz 1 aylık. Backlink sayınız ve indexli sayfa sayınız da(haber sitesine göre) çok düşük, dolayısıyla manuel olarak yapmadığınız sürece indexlenme hızınız da düşük olacaktır. Bir süre bu şekilde devam edin, buraya bıraktığınız gibi kaliteli sitelere link bırakın ve sosyal medya üzerine yoğunlaşın. Google'ın sizi farketmesi uzun sürmeyecektir.
Alexa değeriniz 2.000.000 un altına düştüğünde ya da günlük hitiniz +100 ü bulduğunda kaliteli bir seo çalışması yaptırarak hedef anahtar kelimenizde rahatlıkla ilk 10da yer bulabileceğinizi düşünüyorum. Hatta hep böyle ilgilenirseniz ilk 3 yolu da sizin için açık. (Rakip sitelerinizi inceledim)
Seo çalışması için Newyork ve BetrayalSeo'yu tavsiye ederim. (İkisiyle de daha önce çalıştım.)
Link Alım-Satım / Backlink Paketleri forumunda bu arkadaşların başlıklarını bulabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haberos Teşekkürler Bilgiler için çok faydalı oldu. Seo düşünüyordum ama dediğiniz gibi erken biraz daha sosyal medyaya yükleneceğim sonrasında seo ve backlink olayına geçebiliriz.