-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yükselmez derken; Siten belli bir seviyeyi yakalar elbette. Her yazının bir okuyucusu vardır. Her konu başlığının Google'da bir arayıcısı. İnsanlar uzun kelimelerle aramalar yapar, senin açtığın konununda çok fazla sonucu yoksa aramalarda gözükür tıklanırsın. Bu yüzden farklı, kimse tarafından kaleme alınmamış konulara ve sonuç getirecek konu başlıklarına yer ver. Çok konu, çok arama, çok sonuç, çok tıklama mantığı...
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bloggerim adlı üyeden alıntı
Bu konuda tamamen hak veriyorum size. Fakat farklı bir başlık bulmak çok da kolay değil.Yazmanın en zor kısmı bence başlığı :/
İşte! O da senin diğerlerinden farkın olacak. Farklı olanlar, fark yaratanlar her zaman kazanır. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Misafir olarak başka bloglara yazı yazmaktan ve backlink almaya çalışmaktansa, kendi blogunu misafirlere açmanı ve az bir ziyaretçin olsada orjinal yazılar almanı öneririm.
Ben popülerim, bana yazarsan benim sitemden sana hit gelir, pr değerin artar, okuyucu kitlen çoğalır sözleri, sizden çok kendilerine rant sağlar. Acele etmeden, yavaş yavaş, emin adımlarla yükselin. Günde 3-5 düzenli yazı istikrar sağlar.
Açıkçası güzel arkadaşım, yazmak, çizmek güzel şeyler ama bir yere kadar gidiyor. Bir yerde tıkanıyor, zaman ve fırsat bulamaz hale geliyorsun. Bu yüzden interaktif, dinamik, kullanıcılar tarafından geliştirilebilen, kendi haline bırakılıp kendini götürebilen siteler hem daha hızlı yükseliyor, hem de sürekli kullanıcı trafiğine mahruz kalıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok cancağazım ne sıkılması, hem sohbet ediyor, hem öğreniyor, hem eğleniyoruz. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
ototasarruf, açıklamış ama 350 dediğiniz görüntülenme mi ? yoksa tekil ziyaretçi mi