-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim kardeş. piyasadaki tüm temalar bir yana wp defeult biryana. defeult temada açık olsa yüzbinlerce insanın sitesi kalırmıydı sağlam ?
---------------------
çalıştığınız firma defeult temada edit yaparken yanlış yapmış olabilir ve olmayan açığı kendileri çıkartmış olabilir bunlar teoridir benim söylediklerim onlara takılmayın.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
undefined
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Social Media Expert
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ayyıldız Tim'den arkadaşlar yardımcı olur hocam açıklarınızı felan kapatırlar.Bana oradan bir arkadaş yardımcı olmuştu işlerinde gerçekten iyiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
açıklar genellikle temalardan doğmaz ama maşallah wordpressin birsürü eklentisi var. eklenti kurmayın cache eklentisi, seo eklentisi vs. kendi elinizle manuel yapmaya çalışın eklentilerden doğuyor açıklar temalarda sorun yok özellikle default temalarda.
ayrıca hosting önemli ben ozkula kullanıyorum hiç hack saldırısı almadım sen hangi hostu kullanıyosun? aşağıda yazacağım hostları guvenilirdir
isitescil,ozkula,netinternet,natro
Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Bi ara benide hacklemişti coldhacker. Gerçekten o gün çok sinir olmuştum.
.
Tonks
Makale & Çeviri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci / Yazar
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu adamlarla ilgili bildiğiniz bütün detayları pm atar mısınız? Saldırı neymiş görsünler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ubrtrade adlı üyeden alıntı
insan warez indirmeyin adamların emeklerinin karşılığını verin parası ile satın alın der sizin emeğiniz çalınsa nasıl hissederdiniz
Warez bir gerçektir , benim dememle herşeyin düzeleceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Birilerine akıl vermek yerine kendiniz kullanmayın vicdanınız rahat rahat uyursunuz.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.