Alpi1s
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
oyunbilgisi.org adında bir web sitesi açmayı planlıyorum şuan siteye girdiğinizde bir kısım makale ve tasarım görebilirsiniz ancak o geçici bir tasarımdır. makalelerde silinip düzenlecektir. size sormak istediğim olay ise sizce bu site nasıl 1.sayfaya girer sizce ne gibi çalışmalar yapmaliyim ? ne gibi paylaşimlar yaparsam hit kazanır ? para kazanma yönünden nasıl reklamlar alırsam kazanırım ? bu sorular hakkında beyin fırtınası oluşturmayı düşünüyorum umarım yardımcı olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Oyun incelemeleri, oyunlarda görevler, oyunlarda eşyalar ve oyunu daha kolay oynama yolları vb. Reklam ise yeni bir oyundan reklam alabilirsiniz. Sosyal medyada isminizle sayfalar açın ve oraya konulardan birer kısım girin hayran toplayın. Aklıma gelenler bunlar başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Arkadaşıma katılıyorum, yeni çıkan oyunların incelenmesi, kendi görüşlerinin katılması oldukça güzel bir hava katar.. Video ve resim olması oldukça önemlidir. Reklam konusunda da temanı oluşturduğun da uygun reklam yerleşimi yaparsan problem kalmayacaktır.