-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende yavaştan yandex'in sistemleri kullanmaya başladım,
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yandex şu an piyasada bence biz farkında olmadan pc ye kurulan şeylerle işi götürdü. yandex meğer pc ye program kurmuş benden habersiz ve bnu denetim masası yoluyla kaldırmak zorunda kaldım. üstüne üstlük siz internet seçeneklerinden ne kadar uğraşırsanız uğraşın açılış sayfasını ne girerseniz girin çözüm bulunamamakta. adamlar biraz hileyle geldiler bu noktaya bence. ayrıca ***** te geçenlerde reklamı yapıyordu baya bi :) bu yüzden sıcak bakmıyorum yandexe
Knotist
www.muzikyazilari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google ile rekabet etmek için böyle şeyler gerekliyd. Zaten yüklediğiniz programların hiç biri zorla seçtirtmedi Yandex'i. Eğer hızlı next demek yerine bir program kurarken Yandex istemiyorumu seçseydiniz yüklenmezdi :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
Agora
Engin denizler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Yandex site yöneticisine kayıt olunca indexlerimde son derece artma gözlemlendi. Hit konusunda daha yeni olmama karşın yandexin payı küçümsenemez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Hocam çok haklısınız sadece yandexe sitemi kayıt etmişken günlük 10 15 kişi en az geliyordu yandexten indexim arttıkça düzenli bir hitim de ordan oldu ha sorsanız kullanıyor musun diye Google taraftarıyım ben :D
Sosyal olan her şey.
Alpazen
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yandex mail ve yandex navigator var kullandığım o kadar onun haricinde yandexe bakmıyorum bile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster | Graphic designer |
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
imkansız diyenler hep yanıldılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dsadada
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yandex arama motoru olarak belki google a yaklaşabilir veya rakip olarak görülebilir ama bir şirket olarak google'ın yanından bile geçemez.Arama motoru konusunda da adam akıllı rakip olmak istiyor ise de biran önce Google'ı taklit etmesi gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Valla Rusların arabaları haricinde herşeyi iyi geliyor bana. Yandex rahatca Google'a kafa tutabilir. Tek yapması gereken biraz daha index o kadar. Sonuçta neden Google tercih ediyoruz ki? O daha çok sonuç çıkarttığı için. Aradığımızı daha kolay bulabildiğimiz için. Yandex o kadar kapsamlı değil.. Kullanıcısı arttıkça ilerler ya. Hele Adsense gibi bir reklam olayı yaparsa (varmı bilmiyorum) herkes Yandex'e atlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Kurulan bu programlar ne kadar bizim gibi profesyonelleri bezdirse de, biz internet kullanıcılarının en küçük kısmıyız. O programlar kim bilir ne kadar amatör,acemi internet kulancısını Yandex'e bağladı. Bence iyi bir yere gelmek için buna mecburldardı. Ve zaten hızlı hızlı next demeseniz, benim gibi hiçbir zaman bunları kurmamış olurdunuz. Bence adamlar rahatlıkla Google'a rakip olacaklar.
1 kişi bu mesajı beğendi.