selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Arkadaşlar,
YAzı içeriğime twitter embed kodu yerleştireceğim ama wordpress editörün METİN kısmına kodu yerleştirdiğimde kayıt ederken kendi otomatik olarak script dosyalarını falan siliyor. Bu yüzden embed çalışmıyor.
İlk eklediğim kod:
<script></script>
Kayıt ettikten sonra oluşan kod:
Bunun sebebi nedir? nasıl düzeltirim?
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Desinatör
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Metin bölümüne embed kodu yapıştırdıktan sonra görsel sekmesine geçtiğinizde html kodlar otomatik olarak görüntülenmeye çalışılıyor. Görüntülemeyi yapamadığından dolayı Wordpress sitemi bu kodlarda otomatik düzenlemeler yapar. Bunun olmaması için metin sekmesinde yazınızın içine embed kodu yapıştırıp yayınlamanız gerekiyor. Başka sefere tekrar yazıyı düzenlemek için açtığınızda yine metin sekmesinden açmanız gerek. Aksi halde html kodlar tekrar otomatik değişirler.
selamim
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Mintik adlı üyeden alıntı
Metin bölümüne embed kodu yapıştırdıktan sonra görsel sekmesine geçtiğinizde html kodlar otomatik olarak görüntülenmeye çalışılıyor. Görüntülemeyi yapamadığından dolayı Wordpress sitemi bu kodlarda otomatik düzenlemeler yapar. Bunun olmaması için metin sekmesinde yazınızın içine embed kodu yapıştırıp yayınlamanız gerekiyor. Başka sefere tekrar yazıyı düzenlemek için açtığınızda yine metin sekmesinden açmanız gerek. Aksi halde html kodlar tekrar otomatik değişirler.
Dediğini yapmıştım zaten ve şu an tekrar denedim ama yine aynı sonucu verdi. Hiçbirşey fark etmedi.
Buna benzer bir sorun başka bir wordpress sitesinde editörlük yaparken olmuştu. Siteye video ekleyemeiyordum ama tam yetkiyi alınca ekleyebilmiştim. Şu anda kendi sitemde tam yetkiliyim ama yine olmuyor :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
wp dosyalarınızı güncelleyin
selamim
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Hocam, wordpress güncel. Sanırım wordpress 3.5 ile gelen otomatik embed ile alakalı bir durum bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
eklediğin kodda bi sorun olabilirmi çünki son sürüm wp de bende sitelerimde embed kullanıyorum her hangi bi sorun yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
PMP
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bence editor yetkilerini düzenleyin. Güncellemek işe yaramaz. Wp bilmediğim için nereden düzenleme yapacağınızı bilmiyorum ama editor yetkilerini düzenlerseniz problem çözülecektir diye düşünüyorum. Hangi kullanıcı grubundaysanız editörünüze o kullanıcı grubuna ebed kod girme yetkisi vermelisiniz ya da bulunduğunuz grubun yetkisini arttıracaksınız.