-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
Ben bu aralar telefonumu değiştirmek istiyorum. Sony Xperia z2 geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu ve büyük ses getirdi. Ben de almayı düşünüyorum. Şuan en iyi android telefon gibi gözüküyor.
Wmaracı 'ndan satın alan, kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yazabilirler mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Teşekkür ederim kardeşim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
valla z serisini bende çok beğeniyorum ama malum büyük telefon ve yüksek fiyatlı.. tabik ki iphone'a değişmem ama seçecekm de şahsen daha uygun fiyatlı z1 compact seçerim. hem ufak hem özellikler iişimizi görüyor. zaten çoğu özelliği hiç birimiz kullanmioyr. o özelliklerde uygulama zaten marketlerde bile yok. 4G teknolojiside türkiye'de yok ee neden o zaman şimdiden o parayı vereyim?
ama güzel telefon olsa yok demem :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Büyük ekran takıntın yoksa İphone 5S candır.
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Sony kesinlikle tavsiye ederim Z1 kullanmıştım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Z2'yi 2 aydır takip ediyorum. Bayramdan sonra Z2 alacağım bende inşallah. Piyasada tam anlamıyla %100lük bir telefon yok. Birinin işlemcisi iyiyken rami az kalıyor. Birinin işlemcisi diğerlerine göre azken rami yüksek oluyor. Senin için önemli faktörler neler onları belirle ve karar ver. Mesela benim için en önemli faktörler sağlam ve güzel bir kasa, uzun pil ve iyi bir kamera. Bunlar Z2'de var. Eee bunlara ek olarak diğer telefonlarda da olan Snapdragon 801 işlemci var. Diğer telefonlarda olmayan (LG G3 hariç) 3 GB rami var.
LG G3'te güzel telefon. En az Z2 kadar G3de takip ettim. İnceleme videolarını izledim. Kafamda 2K ekran soru işareti yarattı. 2K ekranı tam anlamıyla desteleyen Snapdragon 805 işlemciyle gelseydi bu soru işaretleri olmazdı.
www.hgtucel.com - www.neyapilmali.com
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Z2'den ziyadet Z1'i şahsen gördüm. Gerçekten güzel telefon fakat sanki biraz büyük gibi gibi. Tabii bir süre sonra alışılıyormuş dediklerine göre ama birşey diyemiyorum.
Z2'deki işlemci kıyasla Samsung Galaxy S5 ve Lg G3'e oranla bir düşük versiyonu var. G3 ve S5'te Snapdragonun bir üst AC modeli mevcut fakat satışlar Türkiye ayağında herşeyi değiştiriyor. S5'te sözüm ona bu son modele sahip fakat Türkiye ayağında 4 çekirdekli, Snapdragon haricinde bir işlemci ile giriş yapıyor. G3 Türkiye'ye Snapdragon ile girermi bilmiyorum. Ama Sony'nin bu şekilde gireceği muhtemel birşey.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valkyrie adlı üyeden alıntı
Z2'den ziyadet Z1'i şahsen gördüm. Gerçekten güzel telefon fakat sanki biraz büyük gibi gibi. Tabii bir süre sonra alışılıyormuş dediklerine göre ama birşey diyemiyorum.
Z2'deki işlemci kıyasla Samsung Galaxy S5 ve Lg G3'e oranla bir düşük versiyonu var. G3 ve S5'te Snapdragonun bir üst AC modeli mevcut fakat satışlar Türkiye ayağında herşeyi değiştiriyor. S5'te sözüm ona bu son modele sahip fakat Türkiye ayağında 4 çekirdekli, Snapdragon haricinde bir işlemci ile giriş yapıyor. G3 Türkiye'ye Snapdragon ile girermi bilmiyorum. Ama Sony'nin bu şekilde gireceği muhtemel birşey.
Z1'i geçen aylarda babama aldık. İlkten sizin dediğiniz gibi biraz büyük geldi ama sonradan alışılıyor. Yani bir zorluk çekmedi.
Z2'de 2.3 GHZ, S5 2.5 GHZ. Teknoloji yazarlarının dediğine göre aradaki bu farkı kullanıcı hissedemiyormuş.
www.hgtucel.com - www.neyapilmali.com