bilo131
www.izlenesifilm.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bayanlara Hitap Eden Sitemde İçerik Sıkıntısı Çekiyorum
Kadın, Moda, Sağlık, Cilt Bakımı, Güzellik, Gelinlik, Evlilik, Çocuk ve Bakımı, vs... Kısaca Bayanlara Hitap Eden Konularda DB Alınacaktır.
1. DB'yi siteme Yüklediğimde Taslak Olarak Yüklenmesini İstiyorum. Üzerlerinde Düzenleme Yapacağım.
2. DB'nin İçerisindeki Resimleri Sunucuma Yükleyeceğim. O Yüzden Resim Dosyalarını da İstiyorum.
3. Oluşturulan DB ler Kişisel moda bloglarından kesinlikle alınmayacaktır. Birinden 5k kadar db istedim. rahat 1k sı kişisel blogtan alıntı. bayanın biri gezmiş tozmuş kendini ve üstündekileri anlatıyor. ben bunları nasıl yayınlarım ?
Kaç Konulu DB'yi Ne Zaman ve Kaça Temin Edebileceğinizi
pm yolu ile iletebilirsiniz.
Dilerseniz Skype'ım Gün Boyu Açıktır. Daha Hızlı İletişim İçin Lütfen Skype dan Yazınız.
İyi Çalışmalar.
İletişim Bilgilerim
Gmail : nihatkendir@gmail.com
wild
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşine karışmak gibi olmasında dostum zaten yayınlanmış içerikleri tekrardan yayınlıycaksın. Bunun yerine db almaktansa gözüne kestirdiğin sitelerden botla çekim yap düzenle düzenle yayınla.
bilo131
www.izlenesifilm.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
wild adlı üyeden alıntı
İşine karışmak gibi olmasında dostum zaten yayınlanmış içerikleri tekrardan yayınlıycaksın. Bunun yerine db almaktansa gözüne kestirdiğin sitelerden botla çekim yap düzenle düzenle yayınla.
hocam ama ben içerikle kendi çapımda özgünleştireceğim. sitem az bi ilerleyincede makale alarak devam edeceğim. bu durumda bot yazdırısam hem maliyetli olur hemde bi süre sonra kullanmayacağımdan elimde kalır.
haksızmıyım.
İletişim Bilgilerim
bilo131
www.izlenesifilm.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
öylede genede 100tl gibi bi maliyet bana fazla geliyor. 1k - 2k arası içerik bana daha hesaplı geliyor.
İletişim Bilgilerim