-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Unutmayın her buz dağının bir de görünmeyen yüzü vardır ;) sanırım bu cümle yeterli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Pazarlık ve psikolojik olarak etkisidir. VK çok mu çok kullanılan bir sosyal ağ değil, hani ezberlenmiş birşey var ya "ruslar vk kullanıyor" ruslar vk kullanıyor evet, ama yalnızca vk değil facebook'da kullanıyor. VK tutup da facebook'u bırakın demiyor, ama biz ne diyoruz? Bırakın yabancıları bize gelin diyoruz. Türkiyede çok iyi işler yapan insanlar var, serkan inci öyle bir psikoloji oluşturdu ki o berbat ve seviyesiz ortam popüler oldu, "inciciyim" demek havalı oldu. Bu tür projelerde birinci temel etken kesinlikle reklam ve psikolojidir. İnsanları ve düşünceleri bilen, onları anlayan ve istediği şekilde yönetebilen bu işleri hayli hayli yapar.
Türkleri iyice batırdınız hiçbir işi yapamıyor diye, *** olsun ekşi sözlük olsun bunlar çok iyi projelerdir, hazır scriptler üzerine kurulu sosyal ağlar kuruyoruz, sonra da "neden tutmuyor?" diye yakınıyoruz. Açtım bir konu, günlerce uğraşıp ekip topladım, adamlar tenezzül edip konuşmaya katılmadı.. Kusura bakmayın ama sadece yakınıyorsunuz.
Quiet
Life or Death
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanırım geleceği görmek ile alakalı. Şimdi bundan 10 yıl sonrası için gerekli bir şey yapar ve arkasında durursak, 10 yıl sonra biz hariç yapılan tüm şeyler pasif kalır(bkz. YouTube).
Olan bir şeyin farklı modellemesini yapmak ve bu işte sağlam paralar kazanmak istiyorsanız destekçilerinizin olması gerek.
Destek yok dersen, reklam gerek, reklam yok dersen para, o da yoksa ekip. Bunlardan biri olan çok az sayıda proje var Türkiye'de.
Denemegen.blogspot.com.tr - "Korkacak bir şey yok, sadece deniyoruz."
fubia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yandex ve diğer sosyal platformlar, günümüzde amerika ile soğuk savaşın etkisinden doğmuştur diye düşünüyorum. Türkler yapamazmıydı, kralını yapardı ama bizim Türk kafasına göre yapılan sitede üyelik ücreti alırdı, telefon numarası öğrenmek için para yatırılırdı. Bilmem anlata bildim mi.
Not: Google dahil diğer ülkelerin, böyle büyük kitlelere hitap etmesi bence hükümetlerinin desteği ile sağlanmaktadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şahsen ben Türkiye'de bir internet sitesine ciddi anlamda yatırım yapıldığını görmedim bahsettiğiniz siteler milyon dolarlar üzerinden oynuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hepsinin tutmasının sebebi var. yandex kurumsal bir şirket bireysel bir yapım değil vk da öyle ayrıca vknın tutmasının sebebi uzun süreli videolaın upload edilmesi vs..vss...ayrıca sosyal ağ olarak kullananlarda hepsi erotik çağrışım peşinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Arkadaşlarında bahsettiği gibi bizde olsa herşey ücretli olur, ayrıca bizde sabır yok. Yani yapalım hemen tutsun hemen cebe gelsin paralar derdindeyiz.
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sen hiç cola turka içmedin herhalde ne asit vardı ne bişey.bazen asitli denk geliyordu ama ilk açtıgında bitirmessen 2.5lt de kolay kolay bitmez yani at çöpe gitsin onunda asiti 1 kereliğe mahsustu sence verilecek marka bu mu yani :) pepside buna örnek verebiliriz o yüzden coca cola 1 numara herzaman
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sağlam proje için sağlam insanlar, sağlam yatırım gerekir. Maalesef bunları Türkiye'de bir araya getirmek biraz zor.