-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Uzun uğraşlar sonunda adsensem kabul edildi arkadaşlar.1 ay önceki başvurularımda yetersiz içerik,siteniz kabul edilemedi diyordu adsense.Bende geçen hafta wordegoya başvurdum kodları ekledim 2-3 gün sonra bir daha başvurayım bakalım dedim başvuru yaptım ilk aşamayı bile geçemedim normalde geçen ay hemen ilk aşamayı geçiyordum.Dün tekrarında başvurdum ilk aşamayı geçmişim gecede reklamları ekledim saat 1 civarıydı baktım reklamlar çıkmış mutlu oldum.
Site:
www.ilplakalari.com
çin takvimi 2026 rus takvimi japon takvimi
rezervasyon iptal bilet iptali
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam bende başvurdum. Siteniz google politikalarına uyumlu değil dedi. Site: psdorfont.com
Neden öyle demiş olabilir sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
stiltasarım adlı üyeden alıntı
Hocam bende başvurdum. Siteniz google politikalarına uyumlu değil dedi. Site: psdorfont.com
Neden öyle demiş olabilir sizce?
Hocam bende tam bilmiyorum eski sitemde banada öyle diyordu bunda kabul oldu.Ama önceki sitemde alakasız etiketler falan da girmiştim ondan da olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
stiltasarım adlı üyeden alıntı
Yok hocam, sitede sağlam içerik paylaşmaya çalışıyorum. Neden öyle dedi anlamadım. Ama ben açalı 3 gün oldu. Toplam 9 yazı var şuan. Belkide ondandır hocam.
Hocam kesinlikle ondan çünkü daha içeriğiniz çok az ve çok yeni site.Ben açalı 3 ay falan oluyor ve 250 falan içerik var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Artık böyle konular görmekten bıktım. Tüyo falan verseniz sıkıntı yok hep aynı şey özgün kaliteli sitem onaylandı gibi konular artık saçma geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
ShakenHidra adlı üyeden alıntı
Artık böyle konular görmekten bıktım. Tüyo falan verseniz sıkıntı yok hep aynı şey özgün kaliteli sitem onaylandı gibi konular artık saçma geliyor
Hocam tüyo derken ben zaten yaptıklarımı yazdım yani tüyoluk bir şeyi yok önceki sitemde günlük hitim 400 dü ama alamamıştım adsenseyi hep reddediliyordu.Hatta sırf o yüzden siteyi sattım.Bu sitemde günlük hitim 30 falandı kabul oldu.Keşke tam olarak neye göre kabul ediliyor bilsemde herkes alsa.