idea
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
merhaba arkadaşlar.
özgün içerikli yazılarımı blog sayfasında yayınlayacak bloggerlar arıyorum.
içerikler genelde moda, takı aksesuar, ev aksesuarları, ürünler alanında site tanıtımları şeklinde. (içerikler yetişkin, alkol vs. içerikler değildir.) her blogger kategorisine uygun özgün içeriklerim var. içerikler tamamen reklam içerikli değil. sadece içerikte bir link çıkışı verilse yeterli olur. tek istediğim bu.
üstelik blog sayfanıza özgün içerik girerek blog sayfanızı güncel tutmuş ve okurlarınızı bilgilendirmiş olacaksınız.
katılmak isteyen bloggerlar iletişime geçebilirler.
daha önceden yayınlanmış birkaç link verebilirim. katılmak isteyen arkadaşlar bloglarında ne gibi içeriklerin yayınlanacağını da görmüş olurlar.
katılmak isteyenler blog adreslerini ve e-posta adreslerini özel mesaj olarak gönderebilirler.
fazla başvuru olması halinde pr değeri ve blog yaşı baz alınarak seçim yapılacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
otomativ
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
nofollow verilecekse ve yetişkin içerik barınmıyacaksa linklerde imzam da bulunan sosyal medya haberleri sitesine bakabilir düşünceni yazabilirsin
idea
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
hocam içerikler öyle yetişkin içerik, alkol vs. kötü şeyler değil. gayet temiz. o konuda sorun yok.
bir link çıkışı olacak. o da dofollow olmalı ama. daha önce yayınlanmış birkaç linki özel mesaj olarak gönderiyorum. bakarsanız listeye sizi de eklerim.
idea
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
@ikarala teşekkür hocam. listeye ekliyorum. isterseniz yayınlarsınız.
evet arkadaşlar, devam ediyoruz... ;) katılımları bekliyoruz.
listede yer almak isteyenler iletişime geçebilirler.
idea
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
@elsalvador
hocam daha önce yayınlaşmış örnek bir sitenin linkleri özel mesaj olarak gönderiyorum. katılmak istediğiniz site adresini ve mail adresinizi özel mesaj olarak gönderebilirsiniz. sizi de listeye eklerim. sitenize uygun içerikleri size de gönderirim.
idea
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
@baran1905 pm gönderildi.
forum içinde 3 kişiyle anlaşıldı. devam ediyoruz. katılmak isteyenler buyursun arkadaşlar.