-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitenin görünürlük açısından en cazip yerlerini hiç kullanmamışsınız :) size şöyle genel adsense bilgisi vereyim. reklamverenler tarafından en çok tercih edilen ve adsense tarafından önerilen reklam boyutları 300x250, 336x280, 728x90 ve 160x600 boyutlarıdır. sitenize baktığımda 728x90 boyutu için mükemmel bir alan görmekteyim. bahsettiğim yer fatih sultan mehmet yazısının hemen altı. reklam kodunu
etiketleri içine yerleştirin ve bu şekilde ilerleyin. tabi bunun için 3 reklam biriminden 1inden vazgeçmeniz gerekcek. bence 2 tane yan yana duranların birinden vazgeçebilirsiniz.
ancak ben biraz daha sayfa yerleşiminize müdahale etmek istiyorum. içerik çok aşağıda yer alıyor. kullanılabilirlik açısından zorlayıcı. 728x90 yeri bence en güzel fsm'nin fesinin izasıdır. fsm resmini ufaltın, özlü söz şeridi ile aynı boyutta olsun. 3 tane arapça yazı var onları sağ üste alın isterseniz veya kaldıradabilirsiniz, ona bişey diyemiyorum. fsm fesinin izasına da 728x90 reklamı koyun ortaya veya sol başa izalayabilirsiniz. içeriğinizi de biraz yukarı çekin. en görülen alanlarda inanılmaz boşluklar var, boşa harcamayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ok. başka bir öneri: fsm ve sözünün olduğu görseli yeniden düzenleyin ve sol üst mesajın sağ tarafına yerleştirin. otomatik olarak içerikler sayfada pozsyon olarak güzel bi yere yükselecek. içeriklerin hemen üstüne de 728x90 yerleşimi yapın.
Ek Olarak: sidebar genişliği ne kadar bilmiyorum ama, arama kutusunun olduğu yerin üstüne 300x250 yerleştirin. yani arama kutusu reklamın altında olsun.
Ek Olarak: Şu mesaj yakışık almamış bence.
Duyuru:
Bu Site Sadece Allah Rızası için Hazırlanmıştır. Yazıların ve Resimlerin Kopyalanmasında hiç bir Sakınca Yoktur. Sadece Allah Razı olsun Demeniz Yeterlidir inşaAllah
adsense'ten bahsedip aynı zamanda bu mesajın olması tezat bir durum oluşturuyor.
Ek Olarak: en azından ilk cümleyi çıkabilirsiniz.
Ek Olarak: diğer cümlelerle de şu tezat oluşturuyor: Tüm hakları saklıdır 2010-2014 ©Cennet Kapısı
1 kişi bu mesajı beğendi.