-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Jiber sana sonuna kadar hak veriyorum.
ama kötü amaçlı kıskançlar siteye gelirse güvensizlik başlar ve wmaracımızdaki aile bozulabilir içimde böyle bir endişe var . Şahsen bende çok ısındım wmaracına ama kıskanç insanımız çok işte oda var :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bende bağımlısı gibi birşey olmuşum ( :
tif
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bende ***'dan gelmiştim. Aslında bir webmaster sitesine üye olma amacım falan yoktu. Ama WM aracına üye oldum nedense. Hele ki site yöneticisi Burak fark ediyorum ki yardım etmek için çalışıyor. Bir soru konusu açılıyor, hiç cevap gelmese bile çıkıp kendi cevabı veriyor. Bu yönüyle forumun büyük amaç için çalıştığı ortaya çıkmış oluyor. Bu sebeple kurucuyu tebrik ediyorum.
Öte yandan ***'un tek al benisi ne yazık ki hala ticaretin büyük kısmının orada dönüyor olması ki bunuda o forumun zenginleri yapıyor. Çıkarları için forumda kaldıklarından ticaret orada daha yoğun. Ticaret dışındaysa benim için ForumTR'den farkı yok :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Jiber adlı üyeden alıntı
Forumda sık sık yeni birilerinin uzaklaştırıldığını görüyoruz değil mi? sence bunlar boşuna mı uzaklaştırılıyor? demekki huzur bozacak ve bu aileye yakışmayacak kişiler eleniyor. O yüzden bir korkum yok. Kurallar da boşuna konulmaz herkesin hakkını korumak ve bir düzen sağlamak için konulur. Kurallara uymayanlar da zaten dediğin gibi sorun yaratacak kişilerdir o yüzden böyle üzeri çizikleri görüyoruz.
Üzerine çizik atıyorlar :D 2 3 ay geçsin üzeri çizilen çok kişi olucak :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de selam vermek için girdim borçlu ciktim. Dediğinizi gibi sitenin yöneticileri süper
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Eminim ki forum üyelerini çoğunluğu seninle aynı fikirdedir
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
pLive
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Serbest
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bundan sonra bende buradayım.. Başka forum bize yaramaz :)