netbozum
wmaraci reklam

yeni E Ticaret Sitesi Giydirip Kodlama Yapabilen

2 Mesajlar 635 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 635 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

Batarya Batarya SEO & Wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1119
  • Beğeniler 318 / 317
  • Ticaret 123, (%99)
Merhaba,

Arkadaşlar sablonunu kendimin sunacagi e ticaret sitesini php de ya da ptyhon,asp, wordpress,opencart gibi herhangi benzeri cms de kurabilecek guvenilir uzun soluklu calisabilecegim sözünün eri bir arkadaş arıyorum.

Projelerimize teklif verirken on ödeme yapnayacagimi bilmenizi isterim. Zira Ws de başka türlü calismaktan cok yoruldum ve zarar gördüm. Proje detayları konusulur, süre belirlenir. Fiyat konusulur. Projeye baslanilir ve proje yapım sırasında proje gosterilir, ardından on ödeme yaparım. Is bitiminden 1 hafta sonra da diğer kalan ödemeyi yaparım.

Şirket olarak bu şekilde çalışıyorum konu web sitesi olunca. Ayrıtılar için lütfen mail atınız ya da skypeden yazınız.

Email: enes@webbiy.ru

wmaraci
reklam

elbistanli elbistanli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek webtasarım
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 498
  • Beğeniler 102 / 87
  • Ticaret 17, (%100)
selam sayın enes webdunyasi.net olarak daha önce aynı sizin isteginiz dogrultusunda çalışmalar yaptık örnek verirsek www.emlak-menkul.com Bunun sahibi bu yazılımı 4 yıl önce yaptırmıs ve bir cok hatası ile birlikte özellikleri anlatmakla bitmez ve sorunlarıda aynen anlatmakla bitmez bizden istedigi www.sanalpazar.com benzeyecek ve her yerini degişip cok benzetin yanlız başım agrımasın dedi bizde emek verdik 15 gun içinde hatasını sorununu yaptık sonuc: www.arttiral.com sanalpazar özellikleri ile aynıdır yazılımı şu an sahıs satıyor ve 2000tl lisanslı satmaktadır yane emek veriyoruz yaparız 3 coder arkadaşız firmada saglam işlere imza atarız yanlız öyle yarısı peşin yarısı sonra derseniz işi anlatırsınız fiyatı cıkarırız iş öncesi yarısını alırız kendi domainimizde çalışır tamamlarız teslimatı kalan ödeme alınır sitenize sorunsuz kurulur okey derseniz SKAYPE: ozanbektasdogan Daha fazla referans sunabilirim yeterki siz isteyin saygılarımla OZAN

Ek Olarak: EMLAK-MENKUL sitesi sunucumuzda barınmamaktadır ve bizle alakası yoktur sadece örnek verilmiştir o yazılımın orjinal halidir yaptıgımız yazılım www.arttiral.com budur ve kesinlikle sorunsuzdur

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al