-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese iyi günler.
tk alan adı alıp 000webhost host aldım.Wordpress kurdum.Boxoffice temasını yükledim.Film eklemek için temanın kendi özel paneli var.Filmleri ordan ekliyorum öne çıkarılmış görsel seçeneği var ordan resimi ekliyorum fakat anasayfa da gözükmüyor.Yardımcı olur musunuz?
Tema için video var sitesinde orda sanırım eski sürüm.Bende aynısı olmuyor.
http://www.fabthemes.com/boxoffice/
Sen götür dedinde biz mazot mu yok dedik?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmarter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam tavsiyem bu temayı kullanma temanın SEO'ya dair hiçbir faydası olmaz sana. Bugüne kadar kaç tane film teması kullandım bu temada dahil bu temayı 1 kez kullandım arada sorunlar çıktı neyse yaptım ama ne yaptıysam hitlerde başarı olmadı temayı değiştirdim 15 gün sonra hitler 3 katına yüksedi. Yani en kötü inove teması bile bu temadan kat ve kat daha iyi diyebilirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mesut adlı üyeden alıntı
Hocam tavsiyem bu temayı kullanma temanın SEO'ya dair hiçbir faydası olmaz sana. Bugüne kadar kaç tane film teması kullandım bu temada dahil bu temayı 1 kez kullandım arada sorunlar çıktı neyse yaptım ama ne yaptıysam hitlerde başarı olmadı temayı değiştirdim 15 gün sonra hitler 3 katına yüksedi. Yani en kötü inove teması bile bu temadan kat ve kat daha iyi diyebilirim :)
Hocam tavsiyeniz için teşekkürler sorun için yardımcı olabilir misiniz? ve ya buna benzer tema tavsiyesi?
Sen götür dedinde biz mazot mu yok dedik?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmarter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-