-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Webmaster olmak için izlemem gereken basamaklar neler ?
Sürekli bir yerlerden başlıyorum ama sanki başını kaçırmışım da ortadan başlıyormuşum gibi geliyor, zamanım çok nereden başlamalıyım uzun bir süreç olduğunu biliyorum. Yardımcı olacaklar benimle iletişime geçerse sevinirim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Öncelikle Konu başlığını Webmaster değil de. ''Webmaster Olma Yolunda Öneriler'' Olabilirdi. Ardından bu başlık altında bizler size anlamlı ve yararlı sunumlar belirte bilirdik. :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eğer bir websiten varsa ve siteni kendin geliştiriyorsun (içerik ekleme vs.) zaten bir webmaster olursun, zaten web site sahibiysen konu başlığını "nasıl daha iyi bir webmaster olurum" şeklinde değiştirmelisin
PARS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezi Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Eğer işe sıfırdan başlamak istiyorsan kendine ".com" bir domain al. Her hangi bir konu veya iş hakkında blog yazmayla başlayabilirsin. İster legal, istersen illegal. Ben legail ile başlamanı öneririm. Blog yazmaya yakın isen kesinlikle wordpressten sakınlıkla şaşma bunu o kadar diyorum şaşma. Yazıların özgün olsun, güzel bir tema seç, resimlerin özgün olsun ve etiketlemeyi düzgün yaparsan güzel yerlere gelebilirsin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öneri istemişsin ona göre bişeyler söyleyeyim.İlk önce bi Web sitesi aç.Ardından Html, XHtml, Css, Php dillerini sırayla öğrenin.Yeterli olacaktır diye düşünüyorum.Tabi farklı konularda uzmanlık oluşturmak isterseniz orası sizin bileceğiniz iş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
webmasterlığı sadece tüm web dilini ve grafiği bilmekle sınırlamayın
bir wm aynı zamanda iyi bir hacker da olmalıdır internetten deli para kaldırabilmelidir.
şimdi gidin bir site ile başlayın.
5 yıl sonra bu topiğe gel neler başardığını görelim
yms
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlangıç için HTML ile CSS öğrenin. JavaScript ile istemci taraflı etkileşimler kullanın.
Daha sonra, siz istemeseniz bile işaretleme yetmeyecek ve programlamaya ihtiyaç duyacaksınız.
Burada seçim yapmanız gerek. Php ya da Asp.Net gibi popüler, güçlü programlama dillerinden en az birini öğrenin ve MySQL, MsSQL veritabanları ile yolunuza devam edin.
Arada öğrenmeniz gereken kod ve grafik editörleri de var tabi. Onlarsız olmaz. Örneğin; Photoshop, Dreamweaver, Notepad++ vs...
E tabi Linux ve Windows sunucular, IIS, Apache gibi web sunucuları da çözmeniz gereken materyaller arasında.
Bu işin ucu-bucağı belli değildir. Öğrenmekle bitecek gibi de değildir. Siz etiketini bir yazın, bakın gerisi nasıl geliyor.
Hevesi olan adam için dünyanın en zevkli işidir. Zaman zaman bir harf yüzünden koca proje sekteye uğrayıp, canınız burnunuzdan gelse de :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
@Bean Love getLove()
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, zaten matematikkonulari isimli .com'lu bir websitem var az çok html,css , photoshop biliyorum ama oturup bir siteyi sıfırdan yapamam bu bilgilerle wordpress gibi alt yapılara ihtiyaç duymadan nasıl site yapabilirim neler bilmem gerekiyor ekstradan ?
yms
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
E ben o kadar yazdım ya yapmanız gerekenleri :)
Sırasıyla dediğim yolu izlerseniz, amacınıza ulaşırsınız.
@Bean Love getLove()