-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
diğer
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar bir sitenin 3000-4000 ziyaretçi bandını yakalaması ne kadar zaman alır, 1 yıl kadar geçmesi gereklimidir yoksa daha öncesinde de bu rakamlar yakalanabilir mi asıl önemli kısmı neler yapılması gereklidir
http://www.sorgulamasi.gen.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ne kadar sürede ne kadar kitleye ulaşabileceğin senin parana bağlı. Siteyi kimin açtığı, içeriği ve site için yapılan reklama bağlı. İstersen 1 saatte bile bu sayıya ulaşabilirsin. Örneğin geniş bir kitleyi hedef alarak Facebook'a, TV kanallarına reklam verebilirsiniz
Para = Seo = Ziyaretçi sayısı
Kaliteli ve özgün içerik varsa reklam vermeden bu sayılara ulaşmanız zaman alacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
bir ihtiyac eksikliğini doldurursan 2 ayda o rakama ulaşırsın. tabi ki bu çok kompleks birşey. Bahsettiğim şey sadece bir konu değil. birden fazla ihtiyacları gidermelisin. Her giderdiğin ihtiyac sana hit olarak geri döner.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu isin parayla alakasi yok senin emegine bagli benim sitem 4. Ayindan sonra 1k altina dusmemeye basladi 1-4k arasinda hit aliyor suan. Bunu nasil yaptin dersen duzenli olarak icerik girdim (ozellikle ozgun icerik girmelisin) sosyal medya paylasimlarini surekli yaptim ve sitemi forumlarda tanittim. Ayrica siteni imzana eklemeni tavsiye ederim bazen cok yuksek hit getirebiliyor.