lostyazilim
tr.link

Son MyBB Çizimim

13 Mesajlar 2.063 Okunma
lstbozum
tr.link

MustafaOnur MustafaOnur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

xGhos adlı üyeden alıntı

@Mustafa Onur temaların hepsi mybb türkiye de paylaşılmış açık kaynaklardır.ben yaptım diye göstermenize gerek yok

Hocam paylaşılan temalarda yapımcıları da yazın buraya ? Caxing yazar ;)

@xFeyz sizi de görüyoruz hocam tartışmaya değmez.

Ek Olarak:

ozkanyilmaz adlı üyeden alıntı

@Mustafa Onur temalarınız @mfrkn hocamın temasından iyi değil.

Daha iyisini yapmadan konuşmayın derim.

BİYOLOJİ.CO - MUHENDİS.CO - MAKALEHİZMETİ.COM SATIŞTA !!
wmaraci
reklam

xFeyz xFeyz creative solutions Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek developer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 195 / 222
  • Ticaret 8, (%100)
Afedersiniz ama kendinizi kanitlamaya gerek mi duyuyorsunuz neyin tatavasini yapiyorsunuz sabahtan beri ? Dilerseniz dokelim portfoyu cizim psdlerine kadar inerim bizim için hava hos.

1.vB convert dediginiz temadaki fonksiyonlar zaten MyBB icin vB default temasinda paylasildi.
2.temanin grafikleri starfoxtan alinti ve benzetilmeye calisilmis daha dogrusu calinmis.
3.temanin grafikleri de zaten calinti, tablo yapisi da baska bir temadan alinti.
4.exe stil zaten basit bir convert yine kaynak kod alarak.
5.exe postbiti zaten paylasildi

E madem oyle; thefrm.org benim ve eskiden feyz.in uzerinden web hizmetleri vermekteydim simdi de modernhoca.org altinda ekibimle hizmet vermekteyim.

Daha iyisini yapmadan konusmayin demissiniz, en iyisini yapiyoruz kendimizi kimseye kanitlamaya ihtiyacimiz yok, camurlara, bos laflara da karnimiz tok.

Sorunu derdi olan varsa da 7/24 bekleriz. Amaciniz tartisma cikarmak belli, size sadece sunu soyluyoruz; *Ya PSD uzerinden bir cizim yapip bunu hic bir kod alinti yapmadan MyBB'ye dokun, ya da bir daha bu tarz yorum girisimlerinde bulunmayin aksi halde acikcasi gerekli laflari edecegiz.*
mail: contact@modernhoca.org
ozkanyilmaz xGhos Ecancan

kişi bu mesajı beğendi.

EFSANE! | omerbeyoglu.me

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Temiz kodlamalı profesyonel temalar yapında para verip alalım :) Eklenti olarakta Mybb'nin benzer konular eklentisini geliştirecek bir babayiğit çıkarsa onuda parayla alırım.

Mybb'nin vbulletin karşısında ki en büyük dezavantajı benzer konular eklentisinin çok dandik şekilde çalışması... Buna çözüm bulunsa yetecek.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al