MidOrFid
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar deep web diye saçma sapan bir yer altı internet ağı varmış.
Meraktan girdik bi baktık. Pişman olduk sonra. Kimsenin girmesini önermem. Ama geçmişini falan okuya bilirsiniz.
Benim merak ettiğim. Bu gizli internet ağı nasıl bir şey. Google gibi ara motorları giremiyormuş. Normal tarayıcılar açmıyor zaten. Kendi arama motorları falan var. Tor borwser falan var.
Aynı bizim gibi hosting alıp site falanmı kuruyorlar. MAntığını çözmedim. Sistem nasıl işliyor.
KESİNLİKLE GİRMEYİN
NE GİBİ ŞEYLER VAR:
Seri katil ilanları ( 10.000€ dan 200.000 € kadar İlanlar gördüm )
Uyuşturucu Satışı
Sahte Para Satışı
Her türlü ****ografik görüntü video ve satışı
Vs vs diye gidiyor.
Oradaki insanlarla ayn dünyada yaşadığımı öğrenince içim ürperdi ve hükümetlerin umursamadığı katillerin dolaştığı bi alan. Çok ilginç geldi
Kısacası bu sistem nasıl çalışıyor bilen var mı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Klasik deep web konusundan geldi bir tane daha. Dediğin gibi her türlü yasal olmayan şeyin ticareti oradan yapılıyor, bitcoin denen para birimi ile satışlar gerçekleşiyor. Yani gerçek banka hesabı vs. kullanılmıyor. Domainler karışık ve uzun karakterlerden oluşuyor farketmişsindir. Yine aynı şekilde host ve domain sağlayıcıları var. Ancak domainler kısa süreli aralıklarla değiştiriliyor. Güvenlik ve takip edilmemek açısından. Ayrıca bahsettiğin gibi sadece olumsuz şeyler yok. Çoğu ingilizce olmak üzere birçok yararlı bilgi ve kaynağa da ulaşabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Bu deepweb'e hiç girmedim de merak ettiğim birşey hangi alan adını yazıpta giriyoruz ?
oooANIL
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Deep web'e girmek için mozilla alt yapılı TOR browserini indirip giriyorsunuz.Girmenizi tavsiye etmem...
MidOrFid
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum. Sadece merak ettim nasıl bir alan adı veya hosting kulanarak 4 seviye de bir site açılıyor. Ben sadece bunu merak etmiştim. Sağolsun arkadaş da bilgilendirme yaptı. Sanki herkez sizinle aynı zamanda öğrenmek zorunda gibi davranıyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Normal internet denizin üstü ise deep web kendini denizin altı olarak tanımlar. Sunucuları çok özeldir ve her saniye (belki daha kısa) sürede ip adresini yeniler. Yani bulunmaları oldukça zordur. (Hatta bulamıyorlar zaten)
Seviye sistemi vardır. Seviye atladıkça daha yüksek yerlere gelebilirsiniz.(kötü işlerde yüksek yerler) Ek olarak : Seviye atladıkça size özel daha çok şey açılır. İlk seviye uyusturu ise seviye atladıktan sonra sizi uyuşturucu tüccarı olarak yapabilir.
Kesinlikle girilmesi önerilmez. -18 olan arkadaşlar meraktan bile girmesinler. Gerçekten tahmin ettiğinizden çok korkunç ve tehlikeli bir ortamdır. Olan size olmaz ailenize olur bunu düşünün.
Site içeriği olarak silah satışı, ölüm videoları, çocuk ****oları gibi iğrenç şeyler olduğunu duydum.
Ek olarak: Bu siteye bende bir defa olsun girmeyi denemedim. Böyle şeylere hiç ama hiç gerek yok!
KESİNLİKLE MERAKTAN DAHİ OLSA GİRMEYİN VE GİRMEYE ÇALIŞMAYIN!