Balerin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bir arkadaşım kullanıyordu bu telefonu oda sipariş verdiginde yok öyle güzel , yok böyle güzel diyordu aldıgına pişman oldu menülerinde kasma yaratıyor yazılım zaten Android ordan kaybediyor pek fazla tavsiye etmem Fakat bütçen yetiyorsa git bi İphone 4s veya 5 Al gerçekten telefon her yönüyle felaket.
xFeyz
creative solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaslar bu telefonu online taksitle alabilecegim guvenilir bir yer var mi?
EFSANE! | omerbeyoglu.me
mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kısa zamanda ün aldı bende discovery var bazen hat çekmiyor onun dışında sorunu yok ama elite baktığımda tasarım berbat kabaca bir telefon sadece donanımsal olarak üstün diğer markalar gibi özellikleri yok denecek kadar az sade bir android istiyorsan al
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Discovery ilk çıktığında almıştım, telefonların fiyatı zamanla düşer ancak bu telefonun artıyordu sebebini de çok geçmeden anladım telefon piyasadaki pek çok telefondan daha iyi olmasına rağmen fiyatı çok uygun. Tek kötü yanı ise sarjının çok çabuk bitiyor olması.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
@xFeyz hocam merhabalar.
Biryerde okudum tam hatırlamıyorum ancak ekranı o kadar kaliteli değilmiş. YAni ben tavsiye etmem. Onun yerine arkadaşların dediği gibi LG G2 yada Sony Xperia z1-z2 lerden herhangi birini alabilirsin.Şahsen ben z1 kullanıcısıyım.Telefon uçuyor uçuyor. 4.4.4 güncellemesinden sonra bayağı bir hızlandı.Oysaki GM Discovery' e bile daha kitkat beta geliyorsa :)