lostyazilim
tr.link

Tema Paneli ve Panelden Banner Ekleme

4 Mesajlar 6.088 Okunma
lstbozum
tr.link

MehmetAliATLI MehmetAliATLI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 161 / 84
  • Ticaret 9, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Sitemdeki temaya bir panel ilave etmiştim. Ancak kodlama konusunda hala kendimi eksik hissediyorum. İlave ettiğim panelden banner ekleme ve google reklam ekleme konusunda bilgiye ihtiyacım var.

Header.php de kullandığım kod

panel.php de kullandığım fonksiyon kodları

array('header468x60', __('','popho'), __('468x60 Header Reklam Alanı:','popho'),__('Site üst sağ kısmına reklam eklemek için buraya reklam kodunuzu ekleyin.','popho'),'textarea'),
array('konuicireklam', __('','popho'), __('Konu Altı Reklam Kodunuz:','popho'),__('Konunun en altına reklam kodunuzu eklemek için buraya reklam kodunuzu ekleyin.','popho'),'textarea'),
array('anasayfa1konualtireklam', __('','popho'), __('Ana Sayfa 1.Konu Altı Reklam Kodunuz:','popho'),__('Anasayfadaki 1. içerik sonrası reklam eklemek için buraya reklam kodunuzu ekleyin.','popho'),'textarea'),
array('125x125yan1', __('','popho'), __('125x125 Sidebar Reklam Alanı 1:','popho'),__('Sitenin sidebar kısmına reklam eklemek için buraya reklam kodunuzu ekleyin.','popho'),'textarea'),
array('125x125yan2', __('','popho'), __('125x125 Sidebar Reklam Alanı 2:','popho'),__('Sitenin sidebar kısmına reklam eklemek için buraya reklam kodunuzu ekleyin.','popho'),'textarea'),
array('125x125yan3', __('','popho'), __('125x125 Sidebar Reklam Alanı 3:','popho'),__('Sitenin sidebar kısmına reklam eklemek için buraya reklam kodunuzu ekleyin.','popho'),'textarea'),
array('125x125yan4', __('','popho'), __('125x125 Sidebar Reklam Alanı 4:','popho'),__('Sitenin sidebar kısmına reklam eklemek için buraya reklam kodunuzu ekleyin.','popho'),'textarea'),

index.php de kullandığım Google Reklamı için Kod

Tüm bunlardan sonra şimdi gelelim soruma.

1-Google reklam alanı için kullandığım kod sadece google reklamı için kullanabiliyorum. Buraya banner ekleyecek olsam mecburen index.php içine girip kodla oynamam gerekecek.

2-Header.php dosyasında kullandığım kod ile panelden şu şekilde bir kod eklediğimde http://www.mustafakemalim.com/img/468x60.png sadece banner ve benim siteme yönelenen bir url oluşuyor.

Şimdi tüm bunları sadece panelden nasıl halledebilirim. .php dosyalarında yapmam gereken değişiklikler neler acaba.

Yani ;
Ben şu kodu

panelden eklediğimde sorunsuz aktif olacak ve koddaki siteye url verecek şekilde nasıl düzenlerim. Aynı şekilde google reklamının bulunduğu alan içinde geçerli. Eğer ben buraya google reklamı ve gerektiğinde normal banner koymak istersem index.php içine girmeden panelden düzenleme yapabilmem için nasıl bir düzenleme yapmam gerekiyor.

Ek Olarak: Bu konuda yardımcı olabilecek yokmu acaba.

🔒 http://mcmyazilim.com
wmaraci
reklam

Anarschi Anarschi Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek High Professional Student in G
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 82 / 243
  • Ticaret 0, (%0)
Panelden html kodları çalışmıyor mu?

MehmetAliATLI MehmetAliATLI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 161 / 84
  • Ticaret 9, (%100)
Malesef html kod ile paneli çalıştıramıyorum. Aşağıdaki görüntü ortaya çıkıyor.

U ikonunun üzerindeki kayıp kısım üzerine geldiğimde mustafakemalim.coma gider diyor. Görünen 468x60 bannere geldiğimde yol benim kendi bloğum oluyor. Ayrıca bu 468 den sonra "> bu işaret çıkıyor. Vardır elbet bir çözümü ancak ben başaramadım.

🔒 http://mcmyazilim.com

Anarschi Anarschi Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek High Professional Student in G
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 82 / 243
  • Ticaret 0, (%0)
Şöyle yapın hocam..Panel mantığıyla yani.

Örnek olarak resim kodu koyucaksınız ve link vericeksiniz.

böyle bir kodumuz oldu diyelim..

Bunu çoğaltalım ve bu kodu temamıza şöyle ekleyelim..

link ve resim diye arttırın..

link kısmına direk linki
resim kısmına ise direk resim adresini ekleyin.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al