-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, yaklaşık 2 ay önce
Edebiyat alan adını aldım ve öncelikle vBulletin, daha sonra ise Wordpress kurmaya karar verdim. Günde sadece 2-3 yazı ekliyorum, 1 haftadır ilgileniyorum siteyle daha önce satışa çıkarttığım için umursamıyordum.
Sizce site değerleri nasıl? Halen "edebiyat" kelimesinde Google'de ilk 500'de değilim, ne zaman yer alırım? Dmoz'a kayıt olabilmek için başvuruda bulundum, neden kabul edilmedim acaba? Bir de Google Adsense alabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Site Analiz:
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım ve Veritabanı Uzmanı S
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Neden edebiyat alanında ilk 500 değilsin kendinde söylüyorsun 1 haftadır günde 3 yazı giriyormuşsun. Dmoz a gelince dmoz wordpress siteleri genelde kabul etmiyor.. Genelde 0 yazılımlar görseli iyi falan olacak sitelerin yada moderator tanıdığın varsa :) parayla yaptıranlarda oluyormuş öyle şeyler duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Google Adsense alabilirsin başvuru yap onay verirlerse reklamlarını yayınlarsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
MarshallXY adlı üyeden alıntı
Neden edebiyat alanında ilk 500 değilsin kendinde söylüyorsun 1 haftadır günde 3 yazı giriyormuşsun. Dmoz a gelince dmoz wordpress siteleri genelde kabul etmiyor.. Genelde 0 yazılımlar görseli iyi falan olacak sitelerin yada moderator tanıdığın varsa :) parayla yaptıranlarda oluyormuş öyle şeyler duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Google Adsense alabilirsin başvuru yap onay verirlerse reklamlarını yayınlarsın.
Yorumunuz için teşekkür ediyorum öncelikle, günde 3 yazı giriyorum fakat alıntı yaptığım yazılar dahi olsa kendimce özgünleştirmeye çalışıyorum. Dmoz'a daha önce sonersarikabadayi.net siteminde başvurusunda bulundum, yine kabul edilmedim. Sizinde dediğiniz gibi; sanırım ya tanıdık olması gerekiyor? Ya da ücretli bir şekilde kayıt olmam gerekiyor. Adsense konusunda da başvuru yapacağım, umarım kabul ederler. Tekrar teşekkür ediyorum.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Size tavsiyem şiirleri vs alıntı yaptığınız yazıları paylaşırken şiir yada şair hakkında özgün yazılar yazmanız. Sonuçta google'da paylaştığınız şiirleri paylaşan binlerce website mevcut.
Adsense konusunda da onaylanıcağınızı düşünüyorum.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bu işe yeni başlamışsınız sizde bunu diyorsunuz biraz daha emek vermek gerekir.3-4 ay daha makale ekle ama günde 3 makale ile değil siz onu 6 ila 7'den aşağı yapmayın.Daha sonra seo yaparsın bak gör nasıl hit yaparsınız.Zaten google reklamınızı kabul warez değil yasak bi şey değil.