wmaraci reklam
tr.link

Sizce Nasıl Gidiyor?

6 Mesajlar 628 Okunma
acebozum
tr.link

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3629
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Merhabalar, yaklaşık 2 ay önce Edebiyat alan adını aldım ve öncelikle vBulletin, daha sonra ise Wordpress kurmaya karar verdim. Günde sadece 2-3 yazı ekliyorum, 1 haftadır ilgileniyorum siteyle daha önce satışa çıkarttığım için umursamıyordum.

Sizce site değerleri nasıl? Halen "edebiyat" kelimesinde Google'de ilk 500'de değilim, ne zaman yer alırım? Dmoz'a kayıt olabilmek için başvuruda bulundum, neden kabul edilmedim acaba? Bir de Google Adsense alabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Site Analiz:

kişisel bloğ • tevfik.org
googleasistan
reklam

MarshallXY MarshallXY WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılım ve Veritabanı Uzmanı S
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** P**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 59 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Neden edebiyat alanında ilk 500 değilsin kendinde söylüyorsun 1 haftadır günde 3 yazı giriyormuşsun. Dmoz a gelince dmoz wordpress siteleri genelde kabul etmiyor.. Genelde 0 yazılımlar görseli iyi falan olacak sitelerin yada moderator tanıdığın varsa :) parayla yaptıranlarda oluyormuş öyle şeyler duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Google Adsense alabilirsin başvuru yap onay verirlerse reklamlarını yayınlarsın.

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3629
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

MarshallXY adlı üyeden alıntı

Neden edebiyat alanında ilk 500 değilsin kendinde söylüyorsun 1 haftadır günde 3 yazı giriyormuşsun. Dmoz a gelince dmoz wordpress siteleri genelde kabul etmiyor.. Genelde 0 yazılımlar görseli iyi falan olacak sitelerin yada moderator tanıdığın varsa :) parayla yaptıranlarda oluyormuş öyle şeyler duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Google Adsense alabilirsin başvuru yap onay verirlerse reklamlarını yayınlarsın.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum öncelikle, günde 3 yazı giriyorum fakat alıntı yaptığım yazılar dahi olsa kendimce özgünleştirmeye çalışıyorum. Dmoz'a daha önce sonersarikabadayi.net siteminde başvurusunda bulundum, yine kabul edilmedim. Sizinde dediğiniz gibi; sanırım ya tanıdık olması gerekiyor? Ya da ücretli bir şekilde kayıt olmam gerekiyor. Adsense konusunda da başvuru yapacağım, umarım kabul ederler. Tekrar teşekkür ediyorum.

kişisel bloğ • tevfik.org

turhan turhan turhan Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** T**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 17 / 29
  • Ticaret 15, (%93)
Size tavsiyem şiirleri vs alıntı yaptığınız yazıları paylaşırken şiir yada şair hakkında özgün yazılar yazmanız. Sonuçta google'da paylaştığınız şiirleri paylaşan binlerce website mevcut.

Adsense konusunda da onaylanıcağınızı düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
bu işe yeni başlamışsınız sizde bunu diyorsunuz biraz daha emek vermek gerekir.3-4 ay daha makale ekle ama günde 3 makale ile değil siz onu 6 ila 7'den aşağı yapmayın.Daha sonra seo yaparsın bak gör nasıl hit yaparsınız.Zaten google reklamınızı kabul warez değil yasak bi şey değil.

YenerK YenerK yenerkayahan.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 883
  • Beğeniler 220 / 168
  • Ticaret 5, (%100)
bak sana edebiyat hocamın sitesini vereyim belki belge falan araman gerekir http://www.gazelce.net

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al