lostyazilim
tr.link

SEO için Önerebileceğiniz bir program varmı ?

14 Mesajlar 2.517 Okunma
acebozum
tr.link

NettesinHost NettesinHost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

cozumwebtasarim adlı üyeden alıntı

hocam 3 ayda en rekabetli kelimlere seo yapan birine küfür eder gibi bi cevap vermeyiniz bunu sormamdaki gaye çalışmlarımın %30 luk link ve imleme bölümünü bunun halletmeyi düşünmem ve sadece içerik özgünlüğü yetmiyor ne kadar populer olduğunda önemli .

kendi fikrimi en makul şekilde aktardım ister uygulrsın istersen uygulamzsın. senin yanlış anlayışınsa beni hiç bağlamaz..
seninkisi 1 lira verip 10 liralık mal istemeye benziyor. Sorduğun soruda belirttiklerine değinmemişsin bile...

elektronikssl
webimgo

demonline demonline WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 15 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
NettesinHost
Senin söylediklerinin hepsi doğrudur. da yanlış anlaşılan taraf şu. Sen site içi seodan bahsediyorsun, diğer arkadaş site dışı social bookmarking ve linklemelerden bahsediyor. Rakipleri programla harıl harıl sosyal backlink ve imlemeler kasıyor. adamda 100 tane site var ve tüm yeni yazısını bunlarda paylaştımı sen manuel yetişemezsin. Ama sonuçta en doğal hangisi ise google bir gün çıkartıp bulacaktır. Fakat şimdi zor....

Ayrıca sitenin içini düzelt bırak google görür nasıl olsa diye bişey yok. Sitenin kodlamasını bill gates yapsın, hiyerarşiyi Larry Page yapsın ama backlink yok, öyle bişi yok. Sonra girersin wmaraci sıra bulucuya sitem ilk 500 e girmiş diye sevinirsin :D

Bükemediğin Eli Öpeceksin...

cozumwebtasarim cozumwebtasarim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bunnies Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

demonline adlı üyeden alıntı

NettesinHost
Senin söylediklerinin hepsi doğrudur. da yanlış anlaşılan taraf şu. Sen site içi seodan bahsediyorsun, diğer arkadaş site dışı social bookmarking ve linklemelerden bahsediyor. Rakipleri programla harıl harıl sosyal backlink ve imlemeler kasıyor. adamda 100 tane site var ve tüm yeni yazısını bunlarda paylaştımı sen manuel yetişemezsin. Ama sonuçta en doğal hangisi ise google bir gün çıkartıp bulacaktır. Fakat şimdi zor....

Ayrıca sitenin içini düzelt bırak google görür nasıl olsa diye bişey yok. Sitenin kodlamasını bill gates yapsın, hiyerarşiyi Larry Page yapsın ama backlink yok, öyle bişi yok. Sonra girersin wmaraci sıra bulucuya sitem ilk 500 e girmiş diye sevinirsin :D
aynen öyle hocam :)

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

Ahmet Güler adlı üyeden alıntı

Money robot submitter :)

ne kadar da uğraşsam kullanamadım programı. bi bilen varsa anlatsın pm den. videoları da izledim ama dediklerini yapıyorum yine de backlinkyok. 1 tane olsaydı ne olurdu. :D

Ek Olarak:

Rcp ORTC adlı üyeden alıntı

organik hit sabah açıyorum akşam kapatıyorum daha iyi yerleşim sağlıyor param olsa kredi çekerdim ama yok yinede bana yetiyor

en az b1000 kere denemeni istiyorum en iyisi organik hit hala açık bende ve hitinide duruma göre yükseltiyor

ustam faydasını ne kadarsürede gösterirhit. ben kurdum günlük 150 civarı hit çekiyorum sıkıntı olmasın diye. ama daha faydasını görmedim gibi. hit almak problem değil. alırım da etkisini satıcı olmayan kişiden duymam gerek. vereceğim para , para getirecekse acıma ama boş yere 1 lira bile verme değil mi.

Ek Olarak:

demonline adlı üyeden alıntı

Program var evet (benim görüşüm). Ama google da salak değil arkadaşlar. Adam paylaşımlarına bakıyor ve 1 sn aralıklarla 100 tane siteye spinleyip makale paylaşmışsın. Bu ne sürat bu ne acele. Seo aceleye gelmez. Hızlı koşan atın b.ku seyrek olurmuş. Tamam çıktın bir yerlere sonra? panda penguen kutup ayısı alacak seni yerden yere vuracak. Bu kadar zormu yaw siteye 1 link ekleyip sosyalde paylaşmak? En temizi bu

Ha diceksin ki bu kadar program boşamı? hayır değil. Senuke XCR mükemmel bir program. Eğer kendi scriptin ile türkçe sayfaları eklersin, captcha korumalı sitelerle çalışıp nuke yapmadan kullanırsan mükemmel. Ama onun içinde uğraşmak lazım. Programı hakkını veripte kullanamayacaksan hiç gerek yok. İngilizce olarak her türlü makaleyi spinleyebiliyorsun. Adamlarda bizde olduğu gibi makale işi yok. otomatik spinlemeler var ve 1 makaleyi 20 makaleye çıkarıyorlar. Bizde tam gelişmedi ama yakında editörler işsiz kalacak.

Programla link whell yaparsın en güzel. Hiç bir zaman ana siteye çalışmazsan çok güzel. Ana siteye link çıkma işini manuel yaparsan ve sabırlı olursan karşılığını alırsın. Yok ben aceleciyim bana çabuk çabuk 1k backlink lazım dersen siten anahtar kelimende ban yer. Denendi (ilk zamanlarda ana sayfaya direk backlink kasıyordum ve z.çtım)

Kardeş kullan ama abartma derim. Bunu yapacaksan ticaret içinde yapabilirsin. Adamlar imleme sitelerini scriptle kaydetmişler, 1 tıklamayla 100 siteye hızlıca imliyor sonuç= 10 TL.

bu senukeyi çok duydum ama hiç denemedim kendi ağımı kurmak istiyorum. nasıl kullanabilirim. ister pm ister konu altına yazabilirmisiniz.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al