-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merak ediyorum dini siteler kazandırıyor mu? Televizyonda bu ay boyunca binlerce sorular soruluyor. Bu işe kalksam kazancım iyi olabilir mi?
rbx
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Soru sorulmuş sizler konuyu nereye çekiyorsunuz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Tam olarak ne kadar kazandırır bilemem ben fakat kazandırır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam ilk olarak bu tür bir siteyi para kazanma amacı güderek kurmak bence yanlış bir düşünce, hayır için kurulmalı, eğer kâr edilirse şükredip harcanmalı, neyse soruna gelelim, dini siteler belirli gün ve aylarda tutar, özellikle ramazan ayında iyi hit alabilirsin(ki bu senin çalışmana bağlı) ama normal zamanlarda da bir şeyler elde etme çabasında olursan belki kazanırsın, sonuçta arkadaşın dediği gibi bunu İslamı sevdirmek anlatmak için yaparsan daha güzel olur, ama şöyle enlemesine soru cevap türünden bir İslami site geniş zamanlı tutabilir belki örneğin x kişisi gelir, **** yaptım abdestim bozulurmu türünden soru sorar, başkaları da cevaplar, forum gibi değilde, aslında forum kursan daha çok tutabilir, herkesin konuşma hakkı olduğu için ama özel bir script ile soru cevap yapılsa da güzel olur.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
maddi olarak dini site acmak kazandırmaz ama manevi olarak acsan bilmeyenlere bir kac bişey ögrense allah razı olsun dese bence sana yeter.
İstersen siteyi acamak icin HOSTİNG sponsoru olabilirim.pm yollarsan yardımcı olabilirim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
kazandırıyor her konuda şu şu konuda şunu yapsam günah mı yok mu günah mı tarzı sorular çok var.
**
bana kalırsa islami soru cevap yapın
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WebDost adlı üyeden alıntı
kazandırıyor her konuda şu şu konuda şunu yapsam günah mı yok mu günah mı tarzı sorular çok var.
**
bana kalırsa islami soru cevap yapın
şuan bende yapıcam ama bilgim yetersiz olduğu icin verilen suallere yanıt vermek kolay değil hali hazırda bir tane dhbt için çalışma sitesi oluşturma planlarım var çalışmalarım devam ediyor kpss ve sınavlarım olmasadı kapsamlı bir calısmam olacaktı.ilerleyen günlerde host ve doamin alıcam hayırlısı bende kazanma amaçlı acma fikri vardı ilk olarak aklımda ama şuanda sadece maliyetimi cıkarsın yeter diye düşünüyorum hayırlı olabilmek ve emeklerimizin karşılığını alabilmek duası ile...
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hepinize verdiği cevaplardan dolayı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Siteyi kurmaktaki amacım zaten hobi yani zamanımı boş geçirmiyim hemde cebimize bir iki kuruş girse fena olmaz. Zaten amacım dini sömürerek para kazanmakta değil. Benim için hayır daha önce gelir.