-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar.Az önce Nexus 5 cihazımda Andronova uygulamasını gezinirken telefon şu uyarıyı verdi.Andronova yanıt vermiyor.Bildir-Tamam.
Tamam dedim ve telefon biraz o ekranda kaldı ve ekran kapandı.Kilit tuşuna basıyorum açılmıyor ne yaptıysam telefonda hiçbir belirti yok.Ama bir kiş tarafından arandığımda telefon çalıyor ama ne ekran ne led nede zil sesi hiçbirşey yok.Telefona ne oldu sizce.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
Berke
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fakir öğrencide Nexus 5'in ne işi var :D
Şaka bir yana fazla geçmeden servise vs. götürmelisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Babam sağolsun hocam. :D Ya gerçekten şu an şoktayım.Neden böyle oldu bilmiyorum ama bekle 1-2 saat açılır diyenler var.Ayrıca telefonu recovery moduna almak için kullandığım tuş kombinasyonunu yapıyorum telefon titriyor ama icraat yok.Sadece o tepkiyi alabiliyorum.
Ayrıca servis kabul eder mi kullanıcı hatası demez dimi? :/ :(
Ek Olarak:
Çöüzüme sdn forumundan okuduğum bir konu ile ulaştım şu an çok mutluyum fakirlik bu olsa gerek. :D
Sorunu şu şekilde çözdüm.
Telefonun ses kısma+güç tuşuna yaklaış 13-15 sn basılı tuttum ve fastboot modu açıldı.Start seçeneğini seçerek telefonu başlattım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kurtarma modu ile recovery yapmayı denediniz mi?
Ayrıca servis muhtemelen kabul eder. Ama onlarda recovery yapıp yollar. Donanımsal bir problem değil gibi çünkü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Elipveres adlı üyeden alıntı
Kurtarma modu ile recovery yapmayı denediniz mi?
Ayrıca servis muhtemelen kabul eder. Ama onlarda recovery yapıp yollar. Donanımsal bir problem değil gibi çünkü.
Evet değil ve bir üstte çözüme nasıl kavuştuğumu anlattım.Telefonu recovery modunda başlatamıyordum ama ses kısma+güç kombinasyonu ile halletti.Teşekkürler ilginiz için
1 kişi bu mesajı beğendi.