-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar teknoloji ile ilgili bir sitem var. Bi yerde konu çeken bot gördüm onu etkinleştirsem zararı olur mu yoksa faydası mı olur ? kararsız kaldım ben bi yardımcı olursanız memnun olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ya konu çeken bot teknolojiyle ilgili konuları çekiyor
ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
hmm. Sitenizin özgünlüğünü bozar. Yani başkalarının yazısını ve emeğini (ç)almak demek.
fubia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Wmaracında bot satışı konum mevcut. Genellikle dizi, film ve haber botu yapıp satmışlığım vardır. Ancak burada tespitiniz çok doğru.
Normal dizi, film botlarında çekecek çok fazla yazı materyali olmadığı için neredeyse bütün dizi film siteleri aynı kaynaktan beslendiklerini gördüm.
Fakat, yazı materyalleri olarak birebir aynısını çekmek zararlı olabilir. Sonuçta copy paste gibi bir işlem söz konusu oluyor.
Daha önce yapmadım fakat php ile spin işlemi uygulanıyor. Sözcüklerin yerleri değiştirilerek özgün hale getirilebilir. Son panda güncellemesinden sonra yararı varmıdır veya zararlımıdır bunu zaman gösterecek.
İyi çalışmalar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Bot kullanışlıdır ama pek işe yaramaz bence video siteleri dışında. Video sitesi olunca etiketi değiştir, açıklamada bir kaç cümle değiştir yeterli, ama teknoloji sitesi diyorsunuz bence kendiniz özgün yazı girerseniz daha iyi olur siteniz için.