-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar yeni kurulmuş bir sitem var. özgün içerik girilecek. fakat sitenin forum kısmı olacak wmaracı gibi forumda world dosyaları paylaşımı olacak. Yani konularının altında paylaşılacak direk download sitesi gibi değil. Adsenseye bu paylaşımlar sorun teşkil eder mi? Yada adsense onayı almam zorlaşır mı?
Adsense alamazsan forum kurmayım diyorum.
www.antiksirlar.com
Percus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Warez paylasim yapma.
Film indirme vs oyun indirme vs. De yapma.
Tek blog acsan daha iyi bende soylemesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Wareze giriyor mu bilmiyorum eğitim paylaşımları olan bir site olacak. World dosyası şeklinde öğretmenler yıllık planlarını vs. paylaşacaklar.
Warrez sayılıyorsa bastan girmeyim blog olarak devam ederim.
www.antiksirlar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ilk blogu kur adsense al ondan sonra forumu açabilirsin. Ama ikisini ayni anda acsan da sorun olmaz gibime geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
forumda şimdilik dosya paylaşma konu açıp özgün şeyler yazmalısın foruma. adsense aldıktan sonra gerisi kolay zaten
Ek Olarak: forumda şimdilik dosya paylaşma konu açıp özgün şeyler yazmalısın foruma. adsense aldıktan sonra gerisi kolay zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence işlerini blogla halletmeye çalış 2014 yılında birkaç büyük forum haricinde forum mu kaldı?
Ek Olarak: bence işlerini blogla halletmeye çalış 2014 yılında birkaç büyük forum haricinde forum mu kaldı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
blog kısmına kimse dokunamayacak isteyen üye, forumda paylaşım yapabilecek. bu yuzden forum entegre etmek sitiyorum blgum kuruldu ismi paylasanhoca
Ayrıca bence cok fazla forum var hala wmaracı - *** bunlar forumdeğilmi, memurlar net yada.
forum sipritleri yazılıyor hala blog rovanşta olabilir ama forumun modası geçti demek pek aklıma yatmadı.
Ek Olarak: Önerisi olan var mı ne yapmam gerekiyor zaman geçiyor. Net bir cevap verecek arkadaş yok mu
Ek Olarak: arkadaşlar net olarak bir tavsiyede bulunabilecek var mı? adsense almam lazım ve bu sorunun cevabını çözemedeğim için siteme forum kurup kurmamak konusunda kararsız kaldım.
www.antiksirlar.com