-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Merhaba arkadaslar, belki gormussunuzdur birkac gundur turkceye uygun yazi yazamiyorum klavyemden oturu. Klavyem ingilizce q klavyesi turkce q yapacaktim ama nedense tam yapamadim aksine sacma sapan bir sey oldu ben de geri almak zorunda kaldim. Soran olursa diye acikladim.
Asil sorun, ki klavyeyi turkce yapamamamin sebebi de bu olsa gerek. Bilgisayarda turkce font yok actigim her dosya ingilizce uyumlu haline gelip okunmasi zevksiz bir sekle donuyor. Windows fonts klasoru var fakat neler yapmam gerekir bana link verirseniz veya yonlendirme yaparsaniz sevinirim.
Manchester'dan selamler :D
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bu konuda bilgim yok ama merak ettiğim o klavyeyle blogunuzu nasıl güncelleyeceksiniz? :) Bu arada size de Türkiye'den selamlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hocam menü kısmında dil kısmı var orda tr alternetifi yok mu ? yoksa patch filan indirin bir googledan araştırın derim. "türkçe yama" da olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Adam Manchester'a gitmiş derdine bak :) Git gez dolaş türkiyeye geldiğin zaman bol bol ç ü ğ falan yazarsın :)
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Denetim Masası / Saat, Dil ve Bölge Ayarları / Dil Ekle, buradan Türkçe dilini eklemeyi bir dene bakalım. Klavyelerden de Türkçe klavye eklediğin zaman doğal olarak klavyede görünmeyen Türkçe karakterler farklı tuşlara tıklandığı zaman çıkar. Ben de şu an yabancı bir klavyede yazıyorum ama sıkıntı yok yani :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Radio Network Teknik
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
klavyede "i" ye basılı tutunca "iiiiiiiiiiiiii" mi oluyor yoksa "ı" oluyor mu :)