-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Art Director
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar
uzun süredir bir grup arkadaşım ile birlikte bir film sitesi üzerinde çalışmaktaydım. Fakat ekipteki diğer arkadaşlar ile aramızda çıkan bazı anlaşmazlıklar yüzünden bu yapılanmadan dün akşam itibari ile ayrılmak durumunda kaldım.
şimdi planım yeni bir film sitesi açıp arkadaşlarıma rakip olmak yerine film teması yapıp satmak. İzliyox.com temasını lisanslı aldığımız keremiya v4 ten editlemiştim.
fakat artık tamamen özgün bir tema yapıp bunu satmayı düşünüyorum.
sizlerden istediğim ise profesyonel bir film teması nasıl olmalı içinde ne olmalı sorularının cevabı. Standart bir tema yapmak istemiyorum. Ortaya profesyonel bir şey çıkartacağım kısmetse.
fikir konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim
hepinize iyi çalışmalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
editlemen baya güzelmiş şansın bol olsun üye kısımlarını her zaman düşünmelisin vip ve normal üye olarak birde dizi izleme sitesindeki gibi kategorileme alanı diziwu.com yabancı diziler kısmından bahsediyorum yada dizimag i hatırlarsan onun harici detay sayfası cok önemli sosyal butonlar flat yorum alanı göze hoş gelmeli benzer filmler sağ kısımda 4 lü seriler halinde paylaşılabilir footer kısmı sağ kısımda sayaç vs sol kısım yasal uyarı header çok önemli film siteleri için birde bu siteye koydunuz arama motoru kısmı vazgeçilmez :) kolay gelsin
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
......
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Temanızı bende çok beğendim, keremiya v4 teması demek gerçekten çok güç. Hocam temanızı beğendim ama eksiklerinizin olduğunu söylemeliyim.
Mesela en başta bunu + bir özellik olarak düşünün:
Anasayfadaki filmlerin üzerine gelince film konusu gelebilir
Benzer filmler çok fazla büyük geldi bana, biraz daha küçültülmeli ve sayıları artırılmalı.
Film sayfalarında admine film ile ilgili hatayı vs. bildirme formu olmalı. vb.
Bunları çoğaltmak mümkün. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Art Director
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yorumlarınız ve beğenileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
fakat dediğim gibi izliyox.com ile artık bir ilgim kalmadı malesef. İzliyox'ta keremiya ya bağlı kaldığımız için tasarım konusunda da kısıtlıydık haliyle. yaptığımız değişiklikler editleme oldu bir nevi.
Fakat bu sefer tamamen özelleştirilmiş bir tema yapıyorum. Profesyonel bir tasarım ile güzel bir sonuç çıkartacağım ortaya kısmetse.
Standart temalarda olanın dışında acaba ne ekleyebilirim diye düşünüyorum temaya. sizin söylediklerinizi de artık kendi temama eklerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Hocam suanki tasariminizi kullanabilirmiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Harika bir tasarım oluyor. Dağıtakcaksanız veya satacaksanız kullanmak isterim :)